2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی دختر به پسر

4890 بازدید | 21 پست

من احساساتم رو راحت بیان میکنم معمولا به اطرافیان و آشناهام دوستام چه تنفر چه دوس داشتن و...  و از اینکه شخص مقابل ممکنه فکر بدی کنه یا مغرور بشه یا نادیده بگیره اصلا اهمیت نمیدم،ولی الان شرایط یکم تغییر کرده که تو گفتن احساسم مردد شدم نمیدونم بگم یا نه برای همین نیاز به نظراتتون دارم 

تعداد رای : 22
نظرسنجی
آره بگو
8
36%
نه نگو
14
63%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کلا خانم باید همیشه نازخور باشه

اگه بگن اگه جواب منفی بشنون خیلی براشون سخته

اگه مثبت بشنون بعدا تو مشکلات و .. سرکوفت و ... باید تحمل کنه

اگرم میخوای بهش بگی فقط بهش لبخند بزن و احوالپرسی کن اصلا و ابدا مستقیم سعی کن نگی 

یا به یه نفربگو تو رو بهش معرفی کنه البته از طرف خودش نه اینکه بگه تو خودت خواستی معرفی بشی

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نمیدونم والا اگه تحمل لوس بازی هاش داری بگو شایدم جنبه داشته باشه

فقط بینمون چندتا پیام خیلی کوتاه و مختصر رد و بدل شده و شناختی ازش ندارم و اینکه به کسی نمیشناسم و هیچ برخوردی نداشتم بخوام بگم یکم برام سخته  

فقط بینمون چندتا پیام خیلی کوتاه و مختصر رد و بدل شده و شناختی ازش ندارم و اینکه به کسی نمیشناسم و ه ...

اگه باهاش ار تباطی صبر کن بشناسیش یکم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ببین کلا خانم باید همیشه نازخور باشه اگه بگن اگه جواب منفی بشنون خیلی براشون سخته اگه مثبت بشنون ب ...

دوست مشترک نداریم 🙄

از نزدیکم ندیدمش که لبخند بزنم همین مشکله که راه ارتباطی خاصی نداریم فقط دوتا دونه پیام بوده ولی من خیلی وقته بهش فک میکنم 🤦🏻‍♀️😅

اگه باهاش ار تباطی صبر کن بشناسیش یکم

ارتباطم اونجوری نیست فقط چندتا پیام بوده که البته خودش پیش قدم شد پیام داد و اسممو سنمو اینکه کجاییم پرسید ولی نمیدونم چرا من همش جوابای یه کلمه ای میدادم جوری که انگار رغبتی ندارم 😄

ارتباطم اونجوری نیست فقط چندتا پیام بوده که البته خودش پیش قدم شد پیام داد و اسممو سنمو اینکه کجاییم ...

😁😁مجبوری به بهونه ای بری جلو اگه دس داری بیشتر بشناسیش

😁😁مجبوری به بهونه ای بری جلو اگه دس داری بیشتر بشناسیش

خیلی جالبه که عینه دخترای دبیرستانی هول میشم نمیدونم اصلا چی بگم هی مینویسم هی پاک میکنم آخرم پشیمون میشم میگم فردا پیام میدم که بازم همون کارو میکنم🤦🏻‍♀️

خیلی جالبه که عینه دخترای دبیرستانی هول میشم نمیدونم اصلا چی بگم هی مینویسم هی پاک میکنم آخرم پشیمون ...

دلو دیگه بایدبزنی به دریا البته سعی کن تا وقتی نشناختی وابسته نشی زیاد که بعدها سختت شه