2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی ما فوت کرد تو رو خدا مراقب باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمک کنه نگرفته باشیم وقتی می گیری هیچ کس پیشت نمی اد هیچ کس بغلت نمی کنه دلداریت بده

همسایه ما فوت شد باور کنید انگار نه انگار از کرونا مرده بود سه روز تمام مراسم داشت خیلی هم شلوع بود من خواستم با ۱۱۰ تماس بگیرم شوهرم نزاشت گفت داغدارن چکارشون داری تو رعایت کن تا وقتی شلوعه نرو بیرون😏😏😏😏

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
همسایه ما فوت شد باور کنید انگار نه انگار از کرونا مرده بود سه روز تمام مراسم داشت خیلی هم شلوع بود ...

اینا دیگه کین به خدا شوخی نداره چرا نمی فهمن ببین تازه من می گم خودش رفت و راحت شد ولی خانوادهش زن و بچش بی کس موندن به خاطر خانواده تون رعایت کنید به خدا پسرش داغون شد

اینا دیگه کین به خدا شوخی نداره چرا نمی فهمن ببین تازه من می گم خودش رفت و راحت شد ولی خانوادهش زن و ...

😔😔😔

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اصلا به بیماری زمینه ای و سن ربطی نداره داداش،منم ورزشکار حرفه ای بدن سالم بدون هیچ بیماری زمینه ای ...

شما کدوم شهری و کی فوت شدن؟ چن سالش بود؟ خدا رحمتش کنه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت