سلام دوستان تو را خدا راهنمایی کنید من دو هفته پیش روی لبم هم بالا هم پایین زخم شد همزمان زیر فکم درد اومد حالا اون خوب شد و به هفته بعد لب طرف راستم همون طوری شده خیلی نگرانم چکار کنم تو اینترنت خیلی چیزای بد نوشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب اینترنت اعتماد نکن از کوچیک تا بزرگ بزنی میگه سرطان گرفتی... بگو سرم درد میکنه..بگو نوک انگشتم میزنه سرطان... محترمانه بلند شو برو دکتر یه پمادی میده خوب میشی
رفتی دکتر اومدی بگو چه جوابی داده امیدوارم وخیم نباشه
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.
دو هفته پیش که طرف چپ لبم بود رفتم دکتر عمومی گفت عفونته بهم آنتی بیوتیک داد با ویتامین سی خوب شد اما تقریبا یه هفته بعد طرف راستم همون طوری شده نگران شدم امروز هم جمعه ست فقط دکتر عمومی هست ولی خب حالا میرم یه دکتر دیگه ببینه