2777
2789

خیلی ادم مغرور و لجبازی تصور کنید با سیاست اینکه ازهمه ایراد بگیر تا عیب خودت پنهان بمونه

بهم میگفت خیلی زشتی(درصورتی که مطمئنم اینطور نیست)همه همیشه برعکسشو گفتن

خیلی بدهیکلی(اینو درست میگفت شاید چون لاغر با قد176ام) ولی بخدا لاغر زشت نه

میگفت همین ک اینجایی از خدات باید باشه

دست بهم نمیزاد میگف ارزش من بالاتراین حرفاست یا گاهی بعدش میگفت از سرتم زیاده توباید زن فلانی میشدی نه من  

من فکرمیکردم این نظر واقعیش نیست چون واقعا بدنبودددم

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت گفت بهت؟؟؟؟

اره 

ولی قبول نداشتم وفکر میکردم این رفتار این تیپ شخصیتی خاصه!!!

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

مثلا ازهمه تشکر میکرد سر سفره بجز من که ازهمه بیشتر زحمت کشیده بودم

من چون اینارو قبول نداشتم فکرمیکردم این سیاست رفتاریشه

راستش هنوزم فکر میکنم اینطوره

هر انسانی در جایگاه خودش بهترینه چون خالق بی نظیری و مهربان و حکیمی داره حتی لاغریتون هم هیچ مشکلی نداره انسان های کم فکر از هیکل آدم ها ایراد می گیرند

همسرتون هم ببخشید خودشیفته و روانی بوده پناه بر خدا و همچنین بی غیرت