2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من برای هردوپسرم زمان میگیرم دقیق یه ساعت میشه

گلی بعد که فکر کردم شاید من با شیاف دیکلو فناک اشتباه گرفتم که قویتره برا خودم ودخترم که بزرگتره از دیکلوفناک استفاده میکنیم وزودتر اثر می‌کنه برا بچه ها که کوچیکترن استامینوفن یا شربت پروفن البته اونام زودتر از به ساعتن

من شیعم،حیدر آقامه  
۲۵ کیلو

ببخشید عزیزم، من نیومده بودم سایت، پسرت بهتره انشالا؟

ببین دوز استامینوفن کلا ده تا پونزده میلی گرم به ازای هر کیلو وزن بدنه، یعنی مثلا پسر شما که ۲۵ کیلو هست از ۲۵۰ میلی گرم تا ۳۷۵ میلی گرم میشه تو هر وعده بهش استامینوفن بدی، فاصله دوز هم که حداقل هر چهار ساعته

یعنی پسر گلت اگه می‌تونه قرص بخوره، خدای نکرده اگه مجدد تب کرد شما یه قرص استامینوفن ساده ۳۲۵ میلی گرمی میتونی بهش بدی یا شیاف ۳۲۵ میلی گرمی براش بذاری، انشالا که سالم باشن همه بچه ها

ببخشید عزیزم، من نیومده بودم سایت، پسرت بهتره انشالا؟ ببین دوز استامینوفن کلا ده تا پونزده میلی گرم ...

ممنون گلم 

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔