2777
2789
عنوان

همسران لووووس

232 بازدید | 32 پست

من به پيازو مرغ ويار دارم

به شوهرم هر روز ميگم سيرو پياد نخوره

ولي ميخوره 😂😂😂😂😂😂

واقعا حالم بدميشه

حالا گفتم پشتتو بكن شب بخواب ناراحت شده رفته تو پذيرايي خوابيده 😂😂😂😂😂😂

چرا انقد لوسن اين مردا

من دقت كردم تحقييييق كردم

مردا به مرااااتب از خانوما بيشتر غر ميزنن

و به مراتب نازك نارنجي تر و لوس ترن

والاااااا 😂😂😂😂

مرنج و مرنجان

😂😂😂😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون خودخواه و بی ملاحظست

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

من اولویه خیلی دوست دارم موقعی که بارداربودم زیادمیخوردم یه باربهم گفت این اولویه انگاربالااوردی ومیخوای دوباره بخوریش دیگه ازاونموقع تاحالااولویه نخوردم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

والا منم که ویار ندارم به بوی پیاز و سیر حساسم ،شبایی که که غذاش کوبیده است نمیخوره،ازترس من میاد خونه نون پنیر میخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من اولویه خیلی دوست دارم موقعی که بارداربودم زیادمیخوردم یه باربهم گفت این اولویه انگاربالااوردی ومی ...

عزيزممم 😂😂😂😂

ول كن حرفوووو 

الويه خيلي ماهه

مرنج و مرنجان
عزيزممم 😂😂😂😂 ول كن حرفوووو  الويه خيلي ماهه

😂😂😂😂😂

من به شدت اولویه دوست دارم ولی هردفعه که میبینمش یادحرفش میوفتمونمیخورم

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

من نمیدونم چرا خیلی دوست دارم همسرم برام لوس شع خودمم لوسش کنم 😂😂😂 البته به اندازه 

خودمو که نگو من خیلی خیلی لوسم خودم 

ولی مردا باور کنین همون پسربچه هایی هستن که با یه ماشین کنترلی از ته دل ذوق میکنن 

اونام دل دارن شاید بعضی وقتا دوست دارن برای خانومشون لوس شن نزنین تو ذوقشون😂😂😂

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈