2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونی ک تو صفحه ت نوشتی روح پسرمون و...

چون پسرم فوت شده تو تصادف همراه شوهرم بودتوماشین فقطم پسرم فوت شد ازش جداشدم کلی باهاش دعواکردم زندگی رو روی سرش خراب کردم.روانی شد منم طلاق گرفتم و.......قصه اش طولانیه دیگه از تعریف گذشته حالم بهم میخوره چون بهش ظلم کردم ازبس جاهل ونادون بودم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
این مرد هیچ انگیزه و هدفی برا اینده نداره همش میخابه سحرخیزنیس بره دنبال کار خرج خونم نمیده

ببخشید اعتیاد نداره؟شوهر اول منم اینجوری بود عرضه کار نداشت جایی هم میرفت سر یه هفته میومد بیرون 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
بچه ها ارزومه طلاق بگیرم ای خدا دید فامیلایه مارو عوض کن....

خب با مهربونی وبدون سرزنش یه مدت خیلی باهاش خوب رفتار کن کم کم که اونم مطمین شد منتی نمیزاری و....با زبون خوش گاهی گوش زد کن که دتبال یه کاری باش  و....بگو دوستدارم وقتی ازسرکار میای واست غذای مورد علاقت بپزم وچای دم کنم با هم حقوقت پس انداز کنیم و...

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ببخشید اعتیاد نداره؟شوهر اول منم اینجوری بود عرضه کار نداشت جایی هم میرفت سر یه هفته میومد بیرون&nbs ...

ب قیافش میخوره معتاد باشه لاغروخشکه ۴۸ کیلویه بااینکع ۳۴ سالشه

ب قیافش میخوره معتاد باشه لاغروخشکه ۴۸ کیلویه بااینکع ۳۴ سالشه

مرد سالم تاظهر نمیخوابه تجربه بهم ثابت کرده مرد معتاده که تا لنگ ظهر میخوابه عرضه نداره صبح بره پی کار خدا بهت صبر بده خیلی سخته مرد تو خونه جلو چشم ادم بخوابه

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خب با مهربونی وبدون سرزنش یه مدت خیلی باهاش خوب رفتار کن کم کم که اونم مطمین شد منتی نمیزاری و....با ...

ای خواهر بسکه باهاش خوب بودم پرروه شده اگه ازاول سخت میگرفتم بهش گیرمیدادم میزدم  در ک ونش ازخواب بیدازش میکردم الان وضعمون به ازاین بود مقصرخودمم ساده ومهربون ودل نازکم

مرد سالم تاظهر نمیخوابه تجربه بهم ثابت کرده مرد معتاده که تا لنگ ظهر میخوابه عرضه نداره صبح بره پی ک ...

اره بخدا منکه اب شدم هروقت میبینمش مثله جنازه ها افتاده خوابه

چون پسرم فوت شده تو تصادف همراه شوهرم بودتوماشین فقطم پسرم فوت شد ازش جداشدم کلی باهاش دعواکردم زندگ ...

اخی

الهی بمیرم واست ک داغ فرزند دیدی خدا بهت صبربده الان خوبی تو زندگی جدید؟