2777
2789
عنوان

شماهم؟؟؟؟

132 بازدید | 9 پست

ازوقتی اینجام به اطرافیانم شک دارم   به شوهرم فک میکردم ازدستش میدم واقعادوست دارم مشکلات هم روبگیم تاکمک کنیم نمیگم خیانت نیست اما تاپیک دروغ نذارین بخدا چقدر دم بخت ترسشون بیشترمیشه   امیدوارم بخاطرچندتا لایک یاپربازدیدشدن یاپست اینکارو انجام ندیم خدا روخوش نمیاد☺    من به شک درونم روشکست دادم امیدوارم ذهنتون رو پاک کنید هرچندبدونین زندگیتون ازهم میپاشه از ضبط صدا وهک تاجایی که لزوم نباشه نرین سمتش    ازما گفتن خواهرانم😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای اره منم تا الان عین خیالم نیست حالا مثل چی به شوهرم گیر میدم از بس تاپیک خیانت میذارن حالا شوهرم بهم شک کرده میگه چته بعد ۱۰ سال فیلت یاد هندوستان کرده

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
والا دست خودم نیست واقعا یعنی این همه خیانت کار داریم یا واسه ۴ تا لایک

خیانت که هست....اما گاهی اوقات فقط کنجکاوی ی اس میده که متوجه میشی بعدش ....اما بنظرم کسی که راه برگشت وبچه داره نمیخواد طلاق بده به نفهمی خودشو بزنه بهتره تاعنوان کنه....درکل بعیدنیست پربازیدی انگارخیلی واسشون مهمه