2777
2789
عنوان

ضدافتاب راسن ♥ ♥ ♥

| مشاهده متن کامل بحث + 29672 بازدید | 78 پست
الان چه کرم ضد آفتابی میزنید

هرچیزی نمیسازه بهم

هالی وود استایل گرفتم که خوبه ولی فیزیکال رد سفیدی میندازه بعضیا دوست ندارند برای پوست چرب خوبه 

ولی میخوام دکتر ژیلا بی رنگ بگیرم ببینم چجوری ایرانی و قیمت مناسب میشه زود زود خرید

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی نمیسازه بهم هالی وود استایل گرفتم که خوبه ولی فیزیکال رد سفیدی میندازه بعضیا دوست ندار ...

من ضدافتاب مدیلن رنگی میزنم الان تو همین سایت شنیدم میگن لک میاره چون رنگی هست 

واسه همین دنبال یه بی رنگ هستم 

که شنیده بودم راسن خوبه توی دیجی کالا که نظرات خوندم خیلی تعریف میکردن

من ضدافتاب مدیلن رنگی میزنم الان تو همین سایت شنیدم میگن لک میاره چون رنگی هست  واسه همین دنبا ...

بله راسن خیلی خوب بود مینونین امتحان کنید پوست من حساس برای شما شاید خوب باشه تا تست نشه نمیشه فهمید ان شاالله که خوبه قیمت هم مناسبه اگه نساخت بزنید به دستتون میرید بیرون

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚