2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم این موقع شب رفته ولگردی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه واقعا

ببین اگه میخوای همیشه کارت پیش بره باید دلتو بزرگ کنی  با دلم تنگ میشه و دوسش دارم و  نمیتونم کار درست نمیشه باید قوی باشی که پیروز بشی ضعف داشته باشی نمیشه  

ببین اگه میخوای همیشه کارت پیش بره باید دلتو بزرگ کنی  با دلم تنگ میشه و دوسش دارم و  نمیت ...

نه دلم براش تنگ میشه و نه دوسش دارم

ولی دلم نمیخاد سو استفاده کنه و غلط اضافه کنه...

الانم همش میبینم انلاینه حرص میخورم

به نطرت واتساپو میشه هک کرد؟

هر موقع یه غلطی کرده گوشیشو ازم قایم میکنه الانم از صبح چنبار اوند خونه گوشیشو هرچی گشتم پیدا نکزدم

وقتی یه مردی خیانت میکنه یا برای بچه ت باید کر کور لال بشی یا اگه تحمل نداری بزاری بری   وگرنه مردا آدم نمی شن  طلاق عاطفی بگیر  با بچه خوشحال باش و اونو بزار  کنار 

اصن اعصاب ندارم باورت میشه؟ الان یه هفته س دست ب سیاه و سفید خونه نزدم، اشپزخونه جای سوزن انداختن ن ...

به خونت برس اصلا بی خیال باش و خودتو اذیت نکن  نزار بفهمه ناراحتی میدونم دلت شکسته ولی قوی نشون بده بزار فکر کنه اصلا برات مهم نیس   خونسرد و ریلکس باش

ببین اگه میخوای همیشه کارت پیش بره باید دلتو بزرگ کنی  با دلم تنگ میشه و دوسش دارم و  نمیت ...

میدونی اینقدر باید ببینی و صبوری کنی تا محکم بشی . بی تفاوت بودن کار آدمای قویه . هر کسی از پسش بر نمیاد. الآن خود من به مرحله ای رسیدم اگه شوهرم هر کار کنه واسم دیگه مهم نیست . هیچ چیز و هیچکس تو دنیا ارزش خورد کردن اعصابمو نداره . فقط بچه هام مهم هستن . پس بیخیالش باید بشه . هزار تا مرد رو دیدم از هزار تا زن هم پرسیدم نتیجش اینو فهمیدم که مردها آزادن و این حق به خودشون میدن و هر کاری هم دلشون بخواد بالاخره میکنن . الآن یک هفتست شوهرم گیر داده که آیفون میخوام بخرم منم گفتم این همه قرض داریم اینا رو بده بعد تازه باید گوشی منو عوض کنی خیلی داغونه گفت باشه . دو ساعت پیش اومده با گوشی آیفون . خب چکار میتونم بکنم ؟ هیچی

نه دلم براش تنگ میشه و نه دوسش دارم ولی دلم نمیخاد سو استفاده کنه و غلط اضافه کنه... الانم همش میب ...

عزیزم ناراحت نشو دوسش داری که حرص میخوری کسی که دوست نداشته باشه نه ناراحت میشه   بی حسه این این کارا رو میکنه باهاش حرف بزنی