2777
2789
عنوان

کارهای مهم قبل حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ازمایشیه عزیزم

ازمایش کلی.از تیرویید و قندوهمه چی.اخه تیرویید خیلی مهمه تو بارداری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ب چ صورت یعنی حالتش ؟

نه عزیزم.مثلا بهمگفت چه روزهایی نزدیگی داشته باشم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه چکاب بره

حتما تیروئید و غلظت خون و میزان ویتامین‌هاش و اینجور موارد رو چک کنه

مخصوصا تیروئید،تیروئیدِ کم‌کار یا پرکار باعث میشه بارداری اتفاق نیفته یا اگر افتاد،ممکنه باعث سقط بشه

دکتر یه سونوگرافی کامل از رحم و تخمداناش انجام بده تا خدای نکرده ضایعه‌ای چیزی نداشته باشه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
منو فقط آزمایش و سونو  نوشت با اسید فولیک در مورد رابطه چیزی نگفت من 5 ماهه تو اقدامم نمیشه&nbs ...

نگفت چه روزهایی رابطه داشته باشی؟

منو فقط آزمایش و سونو  نوشت با اسید فولیک در مورد رابطه چیزی نگفت من 5 ماهه تو اقدامم نمیشه&nbs ...

تواین مدت ک تواقدامی نرفتی پیش پزشکت ک بگی دراقدامم ولش نشده؟؟؟ 

چند نفرهمینو گفتن چرا دندون خیلی مهمه؟

چون تو خودِ بارداری ممکنه دندون‌ها آسیب ببینن و اینکه اگر دندون خرابی داره همین حالا درستش کنه،چون موقع بارداری معمولا درمان‌های دندون رو انجام نمیدن چون خطرناکه 

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
اللن چ روزای باید باشه 

بمن گفت از روز دهم‌سیکلت یک روز درمیان نزدیکی کن