2777
2789

شیطونه همش میگه پاشو برو شیرین عسل بخور برو حاج عبدالله بخور😭😭😭😭

من نمیتونم انقد مقاومت کننننممممم

این قند بارداری آخر منو میکشههههههه😭😭😭😭😭😭

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

برای سلامتی خودت ونی نی کوچولوت مقاومت کن. من میتونم یه سوال بپرسم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی خودت ونی نی کوچولوت مقاومت کن. من میتونم یه سوال بپرسم

خیلی سخته😪

بپرس عزیزم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
وای خدا کمکت کنه منم دیابت بارداری داشتم  یه سوال داشتم.بپرسم؟

بپرس عزیزم

خیلی سخته😪 بپرس عزیزم

الان قندتون چنده؟ قبل از بارداری هم قندتون بالا بود؟ من قندناشتام بالاست دکترم میگه تا پایین نیومده اقدام نکن 

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

من از هفته ١٨ ديابت بارداري داشتم از هفته ٢٠ انسولين زدم 

و هفته ٣٨ با امپول فشار زايمان طبيعي كردم 

اگه قندت زياد نيست سعي كن نخوري با رژيم كنترل كني اگه انسوليني بشي براي ني ني ي سري عوارض داره 

مثلا من قند دخترم ب دنيا اومد پايين بود دو روز طول كشيد ك نرمال بشه هر دفعه با زجر از پاهاي كوچولوش خون ميگرفتن براي ازمايش 

من هم پا ب پاش اشك ميريختم 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
الان قندتون چنده؟ قبل از بارداری هم قندتون بالا بود؟ من قندناشتام بالاست دکترم میگه تا پایین نیومده ...

چن سال قبل بارداری آزمایش دادم بالا نبود 

سه ماهگی ازمایش دادم ۱۰۵ بودم مراعات کردم شدم ۷۰ دیگه الان نمیدونم چن شده باز

من از هفته ١٨ ديابت بارداري داشتم از هفته ٢٠ انسولين زدم  و هفته ٣٨ با امپول فشار زايمان ...

آااای عزییییزممم چقد سخته واسه مادر

شما قندت چن بود ک انسولین دادن؟

بچه وزنش بالا بود؟

آدمای دورو برم موقع بارداریدخیلی حرصم دادن مشکل زیاد داشتم میخوام بدونم زندگی تو هم اینجوریه یا تو آ ...

ن خداروشکر خیییلی مشکل ندارم و تا الان دغدغه خاصی نداشتم ان شاءالله تا آخر همین طور باشه

آااای عزییییزممم چقد سخته واسه مادر شما قندت چن بود ک انسولین دادن؟ بچه وزنش بالا بود؟

من نميدونم شماره هاشون رو إيران چ طوريه 

من كانادا هستم اينجا مثلا بايد زير ٥ بود براي من ٥.٣ بود 

بعدش هي بيشتر شد 

من فقط شبا ميزدم تو طول روز نرمال بود 

ولي از مثلا ٨ واحد در شب شروع كردم ديگه اخراش رسيده بود ب ٣٧ واحد 

ن اتفاقا دخترم وزنش كم بود 

٢/٦٠٠ بود تو ديابت بارداري يا وزن نوزاد خيلي كم ميشه يا خيلي زياد 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
ن خداروشکر خیییلی مشکل ندارم و تا الان دغدغه خاصی نداشتم ان شاءالله تا آخر همین طور باشه

ایشالله .خدافرج خیر بهت بده

من نه حتی بچم کم مونده 3 سالش بشه از اذیت آزار6ای مادرشوهر وشوهر خلاص نشدم برا م دعا کن.خدا دعای زن باردارو مخصوصا وقت زایمانش مستجاب میکنه