2777
2789
عنوان

حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 106 پست

من یماه ک هیچ حاضرم کل سال دستپختش باشه ولی فقط غذاش خودش همیشه نباشه😂خداییش دستپخت و عطر غذاهای عالی ان

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا.البته ک مادرشوهر من اصلا اشپزی نمیکنه چندبار قبلا برنج پختنشو دیده بودم میزدی دیوار میچسبید از بس شفته بودش.ولی کلا اشپزی نمیکنه ی دخترمجرد داره ک اون کل کارارو میکنه مادرشوهرمم میخوره و میخوابه 

من حاضرم تمام عمر بخورم دسپختش حرف نداره 

اغلب رابطه ها ب این دلیل شکست میخورند ک وقت بسیاری را بجای لذت بردن از همراهی یکدیگر، صرف خاطر نشان کردن اشتباهات همدیگر میکنیم 

آدم گرسنه شویدم میذاره زیر نون میخوره 🤣

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

اره باید ممنونشم باشم

من خرداد ماه عمل کردم سه هفته هر روز برام غذا درست میکرد میفرستاد خونه یا خودش میاورد 

هیچوقت این لطفشو فراموش نمیکنم 🌺

الهی بهترینها نصیبش بشه

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

اره دستپختش حرف نداره خدای محشره ی خانوم کاملا وسواسی تمیز

اتفاقا من خیلی نکات اشپزی یا غذاهای باحالو از،مادرشوهرم یاد گرفتم

امشب شام اونجا بودیم ی قرمه سبزی درس کرده بودا اخ نگم برات😍😄 ی ظرفم داد برا ناهار فردا 😚

جالبش اینجاس یکم شویده خشک میاره سر سفره میریزه رو خورشتو برنجش میخوره🤣

شاید چربی داره خب بریز رو بشقاب خودش

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰