2777
2789
عنوان

حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 106 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمه شوید😬😰

جالبش اینجاس یکم شویده خشک میاره سر سفره میریزه رو خورشتو برنجش میخوره🤣

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بله ....اتفاقا عالیه که یه نفر برامون غذا بپزه و ما فقط بخوریم.....با اینکه منم دستپخت مادرشوهرم عال ...

اره خدایی اینو هستم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اگ عروس زن عموم بشم اره اگ‌عروس زن دایم‌بشم‌اونم‌خوبه دستپختش اره اک عروس خالم‌شدم‌خوبه بد نیس اگ‌عروس عمم بشم نهههه اگ عروس همسایه بشم خوبه آش رشته های ک میاره، خوبه میخورم دیگه نمیدونم🤷‍♀️

.
بیشتر تحمل اخلاقشو ندارم تا دستپخت  خیلی بد خرف میزنه وتیکه میندازه وبه هیچ وجه تحمل اینو ندار ...

دردامون یکیه😭

آره میشه. ولی مسئله مهم تر اینه که مادرشوهرش 1 ماه اینارو نگه میداره؟؟؟؟؟ خداشاهده ما تعمیر اساسی تو خونمون داشتیم 2 هفته مجبور شدیم رفتیم خونشون اونجا چقدر کمکشون کردیم بعضی خورد و خوراکم خودمون براشون میخریدیم داشتن سکته میکردن یعنی علنا مارو از خونشون بیرون کردند خداشاهده 

دستپخت مادر شوهرم خوبه اما من زخم معده دارم و ایشون غذاهاشون پر ادویه و تند.فقط وقتایی که منو دعوت میکنن میتونم غذاهاشون رو بخورم اما غذاهایی که برای خودشون یا مهمون درست میکنن رو من نمیخورم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم