2777
2789
عنوان

حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 106 پست
جالبش اینجاس یکم شویده خشک میاره سر سفره میریزه رو خورشتو برنجش میخوره🤣

احتمالا ایشون قند یا چربی داره به همین دلیل شوید مصرف میکنه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خدامه دست پخت مادر شوهرم عالیه.... البته یکم زیادی چرب و چیلی میکنه اما رو هم رفته بیسته مخصوو ...

واقعا کتلت مادر شوهر منم عالیه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
احتمالا ایشون قند یا چربی داره به همین دلیل شوید مصرف میکنه

فشار داره فقط؟

یعنی بخاطر فشارخونش مصرف میکنه؟جالبه نمیدونستم من اینو

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اره حاضرم دستپختش عالیه....دست مادرشوهرش درد نکنه یکماه پذیرایی میکنه باید قدردان باشن نه که ایراد از غذا بگیرن.یک ماه خونش هستن بعضی عروسا چشم ندارن مادرشوهر یه وعده خونشون بیاد یا یه رستوران یا بستنی فروشی همراهشون بیاد یه ساعت....دم مادرشوهرش گرم.

میذاره تو مواد بعد موادهارو میشوره

واااا پس چرا ازاول تو مواد میخوابونه عجبا

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
مادر شوهر من جوجه ها رو میشوره بعد کباب میکنه😵😵😵😵 نهههههههه عمرا حتی شوهرمم اینکارو نمیکنه

یعنی بعد که از مواد پیاز و ... برمیداره میشوره یا قبل خوابوندن تو مواد؟

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اشکال نداره عوضش اگه وسواسی باشه همش بایدیه ماه بشوری بسابی.بچت به هیچی دست نزنه و....😵😵😵

👍😔

واقعا کتلت مادر شوهر منم عالیه

من اصلا خودم دیگه کتلت نمیپزم😄

کتلت خودمو قبول ندارم

اما با این که میدونه دوست دارم برام درست نمیکنه😕

همش برنج میخورن

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
اره دستپختش حرف نداره خدای محشره ی خانوم کاملا وسواسی تمیز اتفاقا من خیلی نکات اشپزی یا غذاهای باحا ...

خوشبحااال تو

منکه موندم فردا چی درست کنم

جمعه هم هست شوهرمم خونس😞

من اصلا خودم دیگه کتلت نمیپزم😄 کتلت خودمو قبول ندارم اما با این که میدونه دوست دارم برام درست نمی ...

😧😧😧

مادر شوهر من جوجه ها رو میشوره بعد کباب میکنه😵😵😵😵 نهههههههه عمرا حتی شوهرمم اینکارو نمیکنه

وااای چ بدد

پس چرا اول تو مواد میخابونه اخههه🤯🤯🤯🤯