2777
2789
عنوان

حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عمر هم حاضرم  از وقتی متوجه شدن من گوشت نمیخورم برام غذای جدا میپزن

شوهر منم گوشت نمیخورن ولی غذای جدا نمیپزیم گوشتشو جدا میکنن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

مادرشوهرم واقعا کدبانوئه 

همه غذاهاش خوشمزه ست و خیلی تمیزه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
مادر شوهر من جوجه ها رو میشوره بعد کباب میکنه😵😵😵😵 نهههههههه عمرا حتی شوهرمم اینکارو نمیکنه

یعنی چی خب منم میشورم بعد کباب یعنی نشسته باید کباب کرد

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

حدود دوسال دوران عقد ک دانشجو بودم با مادرشوهرم هم خونه بودیم دستپختشو خوردم

الانم دوریم هر وقت بریم ده روز میمونیم

بعضی غذاهاشو خیلی دوس دارم بعضیارم ن ولی میخورم و تشکر میکنم

کلا نه شما خیلی اینجا هستن که ی جوری از رفتار خونواده همسر ایراد میگیرن و به دید بد نگاه میکنن که ان ...

بله عزیزم حرفتون منطقیه...

من نمیدونم شما تجربه زندگی مشترک رو دارید یا نه ولی کلا همه ی انسان ها همینطوری هستن

مثلا اگر مادر طرف بهش بگه چقد ارایش کردی یارو ناراحت نمیشه

ولی اگر مادرشوهرش بهش بگه طرف یجوری ناراحت میشه و قیامت ب پا میکنه ک نگو...همیشه سخن مهم نیست گوینده سخن هم مهمه

یا مثلا من وقتی تاپیکارو میخونم یا برای خودمم پیش اومده خیلی از خانمای متاهل نمیگن ک همسرموت خانوادشو بخاطر ما بذاره کنار..میگن فقط همونقدر ک ب اونا توجه مبکنه ب زن و زندگیشم توجه بکنه

در هر صورت اینا تجاربی بودن ک تواین چن سال من کسب کردم و با حرفتم تاحدی موافقم💖⚘

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
شوهر منم گوشت نمیخورن ولی غذای جدا نمیپزیم گوشتشو جدا میکنن

من طعم گوشت رو دوست ندارم و اگر غذا طعم گوشت داشته باشه نمیخورم

برای همین از قبل اضافه کردن‌ گوشت غذام رو جدا میکنند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی