2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پشت میز دوست داره ،ما تو فامیل داریم بدون هیچ تجربه و تحصیلی منتظره برا ریاست خبرش کنن  سالهاست هیچ کاری و در شان خودش نمیدونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
جدی توهم مثل منی 😥😥😔😔😔😔😔همش میگم تف ب این بختم

به خدا سرکرونا بیکارشده بود هرکاری رو میگفتم نمیرفت حالا شکر خدا یه کاری زود پیدا شد رفت برو تاپبک آخرمو بخون دیروز زدم 😣

حتما پشت میز دوست داره ،ما تو فامیل داریم بدون هیچ تجربه و تحصیلی منتظره برا ریاست خبرش کنن  سا ...

حالا شوهرم سربازی رفته مدرکشم فوق دیپلم ولی خو همش باکار مشکل داره دلم مخا خفش کنم الان دوروزه میشه ک رفته 

حالا شوهرم سربازی رفته مدرکشم فوق دیپلم ولی خو همش باکار مشکل داره دلم مخا خفش کنم الان دوروزه میشه ...

عین من 😠😠😠😡😡😡به خدامردای سن بالا رو میبینم با این که بازنشته ان وحقوق دارن ولی بازم دنبال کارن وکارمیکنن حسرت میخورم شوهرمن به اون سن برسه ببین چی میشه تف تو شانس من بااین شوهرکردنم

عین من 😠😠😠😡😡😡به خدامردای سن بالا رو میبینم با این که بازنشته ان وحقوق دارن ولی بازم دنبال کارن ...

😂😂منم همش میگم تف ب شانسم کاش با یه پیرمرد ازدواج میکردم حالا چی خیلیم پرون در کنار اینکه نمیتونن کار کنن

برامن خیلی سخت تره اگه خودم برم‌میره اگه نرم نه😔😔😔😔

جدی چرا میری ولش کن نرو توهم بخدا من چندتا کار بود نرفتم حالا ک او دوروزه رفته سرکار اگه باشه میرم اگه باز بیکار شه منم نمیرم 

😂😂منم همش میگم تف ب شانسم کاش با یه پیرمرد ازدواج میکردم حالا چی خیلیم پرون در کنار اینکه نمیتونن ...

آره به خدا 😂😂😂😂زن یه پیری شده بودیم باز بهتر بود تا اینکه زن اینا شیم خودمونو پیرکنیم