پوووووف یه تاپیک جنجالی بزنین حوصلمون پوکید.دعوا عروس مادرشوهری یا دعوای جاری اینجور چیزی دیگه. خلاصه دست به کار بشین
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
زبونش خیلی تند...و اینکه خیلی برای بزرگکردنش تلاش کردم خیلی... میدونی من اهل مطالعه ؛الگوی خیلی ...
از چند سالگی بزرگش کردی. منم آبجیم یه دختر از شوهرش داره. کلا بچه خود آدم چه ولی به سر آدم میزنه که بچه شوهر بزنه
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
از چند سالگی بزرگش کردی. منم آبجیم یه دختر از شوهرش داره. کلا بچه خود آدم چه ولی به سر آدم میزنه که ...
سه....خیلی از آینده میترسم...اون روز تمام ادکلنامو پرت کرد سمتم...منو زد...و در آخر گفتی هرغلطی میخوای بکن در آخر مجبوری باهام اشتی کنی هرکاری میخوام میکنم...
امروز اومدم خونه مامانم انقدر حالم بد بود...دو سه روزه سرد شدم از زندگی
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭