2777
2789

سلام

من هشت ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم 

تا حالا چند بار شوهر دست روم بلند کرده

دیشب سر اینکه پسر بزرگم بدجور زد تندی بهش کردم پسر کوچیکم بغلم بود پاشد با مشت زد تو گوشم و صورتم😥😥 نی نیم کلی ترسید اخ خدااا

بعدشم گفت صبح نباشی تو خونه

من اینجا غریبم هیچ کس نبود برم پیشش.صبح آماده شدم برم بیرون تا بچه ها خوابن قدمی بزنم که جلومو گرفت کلی معذرت خواهی و غلط کردم....

بخاطر بچه ها و مهمونی که برام اومد باهاش حرف میزنم و بروز نمی‌دم اما خیلی دلم ازش پره چیکار کنم حالم خوب شه؟؟؟؟؟

خودش اصلا نمیفهمه چقدر داغونم. امروز گفت بیا دستمو داغ کن یا بزن تو گوشم اما من نمیتونم.

راهنماییم کنین لطفاً 🙏🙏

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم

دست بزن دیگه تهشهههه اونم تو این اوضاع

من خودم بودم میزدمش، یعنی انقد میزدمش که بفهمه فقط اون نیست که میتونه بزنه

فقط بعدش دیگه اون زندگی زندگی نمیشه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
همین که ازت عذرخواهی کرده و اعتراف کرده خیییییلی آقاست  تو هم خانمی کن و ببخش

چیکار کنم از دلم بره ...هنوز گوشم و اطرافش درد می‌کنه

میدونی هرگز خانوادم بهم حتی توهین زبانی نمیکنن اما ایشون..

همین ک عذر خواسته خیلیه.اما توام وقتی میبینی جوشی هس حرف نزن درسته بچه رو زده ناراختی اما اینک تورو میزنه جلو بچه هات اون برا بچه بدتره .بعدم همونجور ک جلو بچه زده باید جلو بچه عذر بخواد.من اگ جات بودم قاشق داغکرده بودم گذاشته بودم پشت دستش تایادش بمونه نزنه 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
نمیدونم چی بگم دست بزن دیگه تهشهههه اونم تو این اوضاع من خودم بودم میزدمش، یعنی انقد میزدمش که بفه ...

بچه هام داشتن نگاه میکردن آخه...

چیکار کنم از دلم بره ...هنوز گوشم و اطرافش درد می‌کنه میدونی هرگز خانوادم بهم حتی توهین زبانی نمیکن ...

خواهشا برا حرمت خودت پیش بچه هاتم شده .نزار دست روت بلند کنه چن وقت باهاش سر و سنگین شو 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
همین ک عذر خواسته خیلیه.اما توام وقتی میبینی جوشی هس حرف نزن درسته بچه رو زده ناراختی اما اینک تورو ...

دلم نمیاد سید هستن 😭😭😭

چیکار کنم از دلم بره ...هنوز گوشم و اطرافش درد می‌کنه میدونی هرگز خانوادم بهم حتی توهین زبانی نمیکن ...

جریمه اش کن 

مثلا یه چیز عاطفی مثل گفتن عبارت دوستت دارم پنج بار در روز جلوی بچه ها

یه کار خونه مثلا دوبار در هفته شستن ظرف یا جارو کردن

و یه کادو 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم