2777
2789

من یکماهه لاپاراسکوپی کیسه صفرا کردم هنوز درد دارم استخون زیر سینه چپ وراست پشتمم حالت قولنج دارم و اطراف نافم فک کنم روده باشه حالت سوزش داره بعضی وقتا  بچه ۸ ماهه هم دارم شیرمیدم و زیادبغلش میکنم شماها اینجوری بودین تاکی درد داشتین کمکم کنید مرسی

سلام. وقتتون بخیر. من تازه عضو نی نی سایت شدم و زیاد وارد نیستم. میشه در مورد عمل کیسه صفرا ازتون سوال بپرسم? من تازه یک ماهه لاپراسکوپی شدم. یک هفته بعد از کشیدن بخیه بخاطر درد رفتم پیش دکترم. بهم گفت از معده س. قرص معده داد. داشتم بهتر میشدم. یعنی فکر میکردم کامل خوب شدم. که اصلا حواسم نبود اندازه 10 دقیقه پیاده روی تند داشتم. دوباره دردم شروع شد. سمت معدمه بیشتر. گاهی انگار گرفتگی داره. گاهی انگار یچیز تیز میکشن زیر سینه هام. فکر کردم از قلبه، دیروز رفتم دکتر قلب. گفتن قلبم سالمه اما تپش دارم. بازم دارو دادن. و سونوگرافی نوشتن. شما هم اینجوری بودین? بنظرتون عادیه این دردها? من خیلی میترسم. همش خوابش رو میبینم. و اینکه بنظرتون الان سونو انجام بدم چون شکم رو فشار میدن بدتر نمیشه دردام? ببخشید طولانی شد. ممنون میشم تجربتون رو در اختیارم بزارین