2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اوایل زیاد حساس بودم اما الان اصلا برام مهم نیست آخه نگاه هیز نداره مثل بقیه آدما مثلا منم ...

منم همینجورم آخه خودمون بعضی وقتها به مردا نگاه میکنیم دیگه نباید انتظار از شوهرمون داشته باشیم شوهر منم بی منظور نگاه میکنه ولی نگاهش میافته به بعضی خانم ها

💖عاشق خانواده ام هستم💖
خب هیز بودن چجوریه میشه دقیق بگین آخه ب زنداداشم نگاه کردچندبار 

ببین زنداداشت حتما یه جورئه که همه نگاش میکنن.مرده هیز ببخشی به مرغم نظر داره چون خرابه .وگرنه نگاهو که همه میکنن حساس نباش فقط یه کارایی کن که جلبه تو باشه

خدایا شُکرت❤🧿

دوس دارم خفش کنم.میگه نگا نمیکنم ولی چشماش میمونه روشون. احمق

بنظرم ۹۵درصد مردا نگا میکنن بسیار 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
منم همینجورم آخه خودمون بعضی وقتها به مردا نگاه میکنیم دیگه نباید انتظار از شوهرمون داشته باشیم شوهر ...

آره واقعا اگه بخوایم بی منطق باشیم خیلی چیزا هست که سرش باید دعوا راه بندازیم و حرص بخوریم

هرچه هستم خدایم داند...
خخخ همش تو شکم بهش حس میکنم داره بهم خیانت میکنه همیشه

نه حساس نشو چون اگر در برابره این کارش عکس العمل نشون بدی اون حتما این کارو میکنه .ما خودمون هیچکی و نگاه نمیکنیم؟پس منظور داریم؟!

خدایا شُکرت❤🧿