2777
2789
عنوان

چیکار کنیم خدا نگاهم کنه

2476 بازدید | 56 پست

میگن فقط کافیه خدا یه نظر به زندگیت بندازه زندگیت از این رو به اون رو میشه

یه مشکل دارم الان تقریبا 8 ماه چلهایی سنگین ور میدارم التماس میکنم گریه میکنم نذر میکنم هیچ جوره حل نمیشه نگین به صلاحه چون واقعاااا دارم زجر میبینم چیکار کنم خدا نگام کنه امروز همش فکر میکردم خودمو بکشم انقدر که دارم عذاب میبینم انگار اخر ختم

کسی شرایطمو داشته نجات پیدا کرده باشه یکی یه راه حل بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه مشکل دارن ناراحت نباش من خودمم داغونم از دیروزه گفتن واس  دوتا شهید صلوات هدیه کن اونا حاجت میدن منم همش دعا میخونم تا ببینم چی پیش میاد

زمان رسیدن به آرزوم هست...میشه برای حاجت دلم و رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👑❤️👑
ب ناامیدی نرسیدی....هر وقت ب اون درجه رسیدی خدا دستت رو ی جور میگیره ک باورت نمیشه

الان دقیقا همینجام انقدررر حالم بده که میدونم هیچی نجاتم نمیده هزار بار میخوام واسه مادم یه پیام بفرستم خودم بکشم تموم شه چشایی دخترم نمی زاره

گرفتن چله های سنگین بدتر ادم رو خسته میکنه شما ی کار رو مداومت داشته باش ولی تا اخر عمر، خدا کار و عبادت مداوم رو دوس داره مثله نماز، اگر نماز خونی اول وقت نماز پنج گانه ات رو بخون، اگر نیستی یه عمل و صفت خوب رو درون خودت تقویت کن مثل غیبت نکردن، اونوقته ک خدا واقعا ب زندگیت نگاه کنه و کمکت کنه