2777
2789

منظورم درمان خونگی و طبیعی مثلا داروی گیاهی از عطاری چیزی میدونید؟

تجربه ای دارین مامانا؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

چرا بابد عمچین کاری بکنیم وقتی لازمه که خارج بشه از بدن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
چرا بابد عمچین کاری بکنیم وقتی لازمه که خارج بشه از بدن

میدونم خارج بشه با خارج شدنش کاری ندارم 😂

یه جوری بشه که یکم شدتش کم بشه خیلی وحشتناکه وضعیتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خارج بشه با خارج شدنش کاری ندارم 😂 یه جوری بشه که یکم شدتش کم بشه خیلی وحشتناکه وضعیتم

سلام عزیزم 

مبارک باشه 😍😍😍

به سلامتی فارغ شدی🤗🤗🤗

ای جااااانم 

اسماشون رو چی گزاشتی؟ 

باید قول بدی سرِ فرصت جریانِ روزِ زایمانت رو هم با همون جزئیات و جذابیت، برامون تعریف کنی 😃😃😃

خدای مهربون برات حفظشون کنه، زیرِ سایه ی پدر و مادر بزرگ بشن 🙏🙏🙏

سلام عزیزم  مبارک باشه 😍😍😍 به سلامتی فارغ شدی🤗🤗🤗 ای جااااانم  اسماشون رو چی گزاش ...

سلام 

ممنونم سلامت باشید❤❤

اسماشون محیا مهدی محمد گذاشتیم

چشم چشم  حتما 😘😘

خیلی ممنونم بابت دعاهای قشنگتون 

خدا حفظتون کنه گل پسراتونو و همسرتونو برا همدیگه

سلام  ممنونم سلامت باشید❤❤ اسماشون محیا مهدی محمد گذاشتیم چشم چشم  حتما 😘😘 خیلی ممنو ...

واااای عزیزم ب سلامتی نی نی ها اومدن؟؟خیلی پیگیر بودم ببینم که میان مبارکه عزیزم ...میشه عکساشون رو بزارین؟؟خیلی دوست دارم ببینمشون😍😍😍

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
برلین جون من شنیدم خرما کم میکنه ماله من بیش تر از چهل روز طول کشید اخرسر با ال دی قطعش کردم

مرسی ممنون امتحانش میکنم

من الان تقریبانزدیک به ۲۵ روزه ولی چند روزه یکم زیاد شد نمیدونم چرا

واااای عزیزم ب سلامتی نی نی ها اومدن؟؟خیلی پیگیر بودم ببینم که میان مبارکه عزیزم ...میشه عکساشون رو ...

بله به دنیا اومدن گلم

ممنون مرسی سلامت باشی

چشم اگر گذاشتم صداتون میکنم 

بله به دنیا اومدن گلم ممنون مرسی سلامت باشی چشم اگر گذاشتم صداتون میکنم 

اگه گذاشتین؟!!😔من گفتم حتما الان گذاشتین با شوق اومدم که ببینمشون...خوب بزاریین روی پروفایلتون...

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
بله به دنیا اومدن گلم ممنون مرسی سلامت باشی چشم اگر گذاشتم صداتون میکنم 

سلام

عزیز جان دوستم از اینها بیشتر نتیجه گرفته: سویق عدس و

یه لیوان عرق نعنا و یه لیوان آب و یه قاشق چایخوری بارهنگ رو ۱۰ دقیقه جوشونده و هر روز  یه لیوان خورده

اگه گذاشتین؟!!😔من گفتم حتما الان گذاشتین با شوق اومدم که ببینمشون...خوب بزاریین روی پروفایلتون...

نه اصلا بحث گذاشتن نذاشتن نیست گلم

مشکل اینه که من الان فقط دخترم پیشمه دو تا از نی نی ها هنوز تو دستگاه هستن ایشالله چند روز دیگه اومدنی میذارم عکس سه تایی شونو

سلام عزیز جان دوستم از اینها بیشتر نتیجه گرفته: سویق عدس و یه لیوان عرق نعنا و یه لیوان آب و یه قا ...

سلام دوست گلم 

ممنونم ازت حتما امتحان میکنم 

خیلی ممنون که گفتید❤❤

یه دنیا سپاس

نه اصلا بحث گذاشتن نذاشتن نیست گلم مشکل اینه که من الان فقط دخترم پیشمه دو تا از نی نی ها هنوز تو د ...

باشه عزیزم ممنونم ازتون...انشاالله نی نی ها زود زود بیان پیشتون با سلامتی....چشم منتظرم