2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه؟؟؟

124 بازدید | 14 پست

چرا همه فکر میکنن دخترای اطرافشون (دوست / همسایه / فامیل / همکار و ... ) قصد دارن شوهراشونو بدزدن و از راه به درشون کنن؟

من واقعا دلیل اینهمه بدبینی رو نمیفهمم

چرا انقدر تهمت میزنید به همه و فکر میکنید خیلیییی خاصین خودتون و همسراتون که چشم دنبالش باشه؟؟؟؟؟؟

من خودم به عنوان یه دختر مجرد هیییییچوقت چشمم دنبال مردای زن دار اطراف نیست و نبوده که بخواین فکر کنید اگر با کسی حرف میزنم نظر دارم بهش پس انقدررررر فاز نداشته باشید  

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  

هستن زنایی ک تمایل دارن با مردای متاهل ارتباط داشته باشن و تعدادشون هم کم نیس اسم این بیماری نمیدونم چیه اما هرچی ک هس خدا شفاشون بده

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

اسی نمیشه اینجوری قضاوت کرد. واقعا تعداد افرادی که دندشون میخاره زیاد شده آخه. اینه که تر و خشک باهم میسوزن

ولی واقعا زیاده تعداد اونجور خانمها

من با اینکه مجردم، درک میکنم متاهلا رو

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تر و خشک دارن باهم میسوزن. 

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
هستن زنایی ک تمایل دارن با مردای متاهل ارتباط داشته باشن و تعدادشون هم کم نیس اسم این بیماری نمیدونم ...

بله درسته ولی اینکه طرف میاد تاپیک میزنه دختر عمه شوهرم داشت حرف میزد اسم شوهرمو اورد یعنی چیزی بینشونه این مسخره نیست؟

یا اینکه همکار شوهرم بهش پیام داد سلام اقای فلانی کارای فردارو بهم میگید این مشکوک نیست ؟ اینا به نظرتون بی حترامی نیست حتی به همون شوهر؟؟؟؟

بله درسته ولی اینکه طرف میاد تاپیک میزنه دختر عمه شوهرم داشت حرف میزد اسم شوهرمو اورد یعنی چیزی بینش ...

اینا تاثیرات نی نی سایت😂😂😂

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
اسی نمیشه اینجوری قضاوت کرد. واقعا تعداد افرادی که دندشون میخاره زیاد شده آخه. اینه که تر و خشک باهم ...

بله من نمیگم کمه ولی اینکه توهم داشته باشی و بیای تو یه سایت عمومی بگی و بقیه رو هم تحت تاثیر خودت بذاری خیلییییییی بده 

به قول معروف تخم بدبینی رو داری تو همه میکاری

تا مرد نخواد زن خراب هیچ کاری تمیتونه بکنه

منتها اینا فک میکنن شوهرشون بچست گول میخوره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
همون دیگه 4نفر میان دروغ مینویسن یا توهماتشون رو میگن بقیه هم تحت تاثیر میذارن

اره واقعا.اصلا یه تاپیکایی میزنن یه وضعی.یه تاپیکایی که ربطی به نی نی سایت و ماها نداره،مثلا چشم بقیه دنبال شوهرشونه به ماچه ربطی داره؟چه کاری ازدست مابرمیاد که میان تاپیک میزنن؟تنهاکاری که ازمابرمیاد اینه که بریم چشم اون دختر رو دربیاریم تاشوهر ایشونو دید نزنه

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
شما چشمتون ب مردای متاهل شاید نباشه ولی ب پسرای مجرد ک هست منه مادر حق دارم نگران باشم ک یوقت پسرم ر ...

مطمئن باشید کسی که اصالت داره انقدر اویزون نیست که بخواد کسی رو بدزده  

اره واقعا.اصلا یه تاپیکایی میزنن یه وضعی.یه تاپیکایی که ربطی به نی نی سایت و ماها نداره،مثلا چشم بقی ...

همشونم شوهراشون پسر پیغمبر اصلااااااا اهل این حرفا نیستن فقط زنا گول میزنن