2777
2789

۷روز خونریزی داشتم شدیدتر از پریودام ۳روز بعدش باز لک دیدم بی بی چک زدم سریع مثبت شد،فرداش آز دادم بتام ۱۸.۱ بود گفتن مشکوکه۳روز دیگه باید تکرار بشه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

من با بتا ۷۳ونیم اول گفتن حتمی نی بارداریت بعد گفتن چون کمه خارج از رحمه بعد توسونو گفتن سندروم داره از دادم نداشت کلی مغزمو خوردن دیونم کردن الان پسرم نزدیک ۳سالشه بحدی باهوشه ک نگو قربونش برم 😙

if you can't be kind,be quiet😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بتا ۷۳ونیم اول گفتن حتمی نی بارداریت بعد گفتن چون کمه خارج از رحمه بعد توسونو گفتن سندروم داره ...

من بتام 59 بود چه ربطی داره  دکترا فقط بلدن استرس بریزن تو جون آدم فقط تیتر بتا دادم بعد چند روز

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من با بتا ۷۳ونیم اول گفتن حتمی نی بارداریت بعد گفتن چون کمه خارج از رحمه بعد توسونو گفتن سندروم داره ...

من بی بی چکم سریع مثبت شد اما بتام ۱۸ شد،علائم بارداری دارم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
من بتام 59 بود چه ربطی داره  دکترا فقط بلدن استرس بریزن تو جون آدم فقط تیتر بتا دادم بعد چند رو ...

مال من ۱۸ بود، اما بی بی چکم سریع مثبت شد.

ب نظرت باردارم یا ن

بیبی چکت مثبت بود..ولی ازمایشگاها باهم فرق دارن.یکم صبر کن

بهم‌گفت شنبه باز تکرار کنم آزمایشمو

من خیلی نگرانم

هریک روز اندازه ۱سال میگذره