2777
2789
عنوان

🍃💞راه هایی برای صدقه دادن💞🍃

94 بازدید | 6 پست

🍃💞 راه هایی برای صدقه: 💞🍃

🌹لب پنجره اتاقت كاسه ای آب و غذا برای پرندگان بذار و اینو عادت خودت كن.🌹

🌴وسایل و پوشاكى را كه استفاده نمى كنى داخل كیسه بذار و به نیازمند بده.🌴

💐در اتاقت قلكی بذار و هربار گناه كردی مبلغ كوچكی توش بنداز و بعد یك ماه درشو باز كن و صدقه بده و هر ماه اینو تكرار كن.💐

🍀یه مبلغی از حقوقت رو كفالت یتیم بكن.🍀

🌻تو مسجد قرآن بذار تا ثواب خوندنش بهت برسه.🌻

🌿بعد نوشیدن آب، اگه آب زیاد اومد به نزدیكترین گیاهی كه پهلوته بده به نیت اموات، به همین سادگی.🌿

🍂شادی رو به قلب دیگران وارد كن؛ مخصوصا اونایى كه غصه دارن.🍂

🎄به هر كی رد میشه لبخند بزن و سلام كن به اونایی كه نشستن،

سخن نیكو صدقه است.🎄

💞نخواب مگر اینكه هركی بهت بدی كرده رو ببخشى اگر چه كه غیبت یا تهمت بوده یا ظلم بهت كرده...💞

🍃دیگران را ببخش، نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخششن... به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی....🍃

https://telm.me/jAAAADu3LmDPiwJawV96eQ : https://telegram.me/joinchat/AAAAADu3LmDPiwJawV96eQ

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرقشنگ گفتی 

قربونت عزیزم کپی کردم

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
سومی عالیه.حتما انجام میدم.ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم خدا خیرت بده

ممنون خدا اجرت بده خیلی عالی بود🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوشحالم خوشتون اومد ممنونم💙💙💙