2777
2789
عنوان

بچه هاتون کی به حرف افتادن؟

347 بازدید | 25 پست

پسر من ۲۵ ماهشه. فقط چندتا کلمه میگه. هر چی بهش میگم تکرار کنه اصلا گوش نمیده.ولی معنی تمام کارهایی که بهش میگم رو متوجه میشه و انجام میده. چند وقته واسش کتاب میخونم ولی اصلا بهش کمکی نکرده فقط میپرسه این چیه این چیه. خیلی نگرانم. پس دیگه کی میخواد حرف بزنه؟

همه هم میپرسن چرا حرف نمیزنه؟

چیکارش کنم زودتر به حرف بیافته؟

مث دختر من بش میگم بگو بله میگه بیبی

وا عزیزم سخت نگیر کم کم یاد میگیره

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متفاوته خواهر زادم سه سالش هم شد خوب حرف نمیزد چهار و رد کرد تازه به حرف اومد ولی دخترم مثلا هشت نه ماهش بود کلمه کلمه میگفت دو سالگی کامل حرف میزد ولی هر دوشون هم خوبن

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )

دختر من قبل از یک سالگی کلمه میگفت و در دوسالگی کامل تمام جمله ها رو میگفت ولی هر بچه ای یجوره.پسر خواهرشوهرم خیلی دیر به حرف افتاد ولی وقتی شروع کرد دیگه همه چی میگفت.

کارتون هم براش زیاد بذار.

مث دختر من بش میگم بگو بله میگه بیبی

پسر من 23 ماهشه یکساله فقط چندتا کلمه تکراری مثل مامان و بابا و آب...اینا میگه.یه هفته ای هس چندتا کلمه جدید یاد گرفته،9 ماه بهش یاد دادم بگه آبجی ولی یاد نگرفت😐

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

ببر گفتاردرمانی تست میگیره بهت میگن نرماله گفتارش  یانه 

من پیرم سی ماهش بود تک و توک میگفت همه میگفتن اکی میشه اکی میشه تا چهارسالگی صبر کردم کلماتو میگفت همه رو تقریبا ولی غلط غلوط فقط خودم متوجه میشدم چهارسالگیش بردم گفتار درمانی الان خیلی خوب شده برگردم ب عقب از همون دوسال ونیمه میبرم یا نهایت سه سال

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️