2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی از پیج های اینستا صفر تا صد خیاطی رو بهت یاد میده ولی خب مدرکی بهت نمیده

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
بله خیلی از پیج های اینستا صفر تا صد خیاطی رو بهت یاد میده ولی خب مدرکی بهت نمیده

وقتی هیچ اصطلاحی بلد نیس اندازه گیری بلد نیس هنوز ی برش ساده نزده چجور میخادیادبگیره مگه اینکه قبلن ب طور کوتاه باهاش اشناشده باشه حضوری

شما کجا یاد گرفتی

من سال ۸۴ ۴۶۰ ساعت رشته نازک دوز رودوره دیدم بانمره ۹۹ قبول شدم ک شامل بلوز دامن شلوارساده انواع یقه ها مانتوساده چادرمقنعه و.....بود 

بزنی نت فک کنم بیاد چیا هست این خیاطی سادس 

برای حرفه ای شدن توی مانتو باید بری مانتودوز 

شلوار بری شلوار دوز کت وپالتو ضخیم دوز البته اینا دوره های مربوط ب مدرک هستن من شلواردوزو ضخیم دوز و راسته دوز هم‌ مدرک دارم اما فقط مدرک کارنکردم وحرفه ای نیستم برای یادگیری و ظریف کاری علاوه برمدرک باید کارکنی تا خبره بشی ۱یا۲ سال اول وردست ی خیاط خوب وماهر باشی اون وقت هست ک میشی خیاط ایده ال فقط مدرک وکلاس ملاک نیس بستگی ب اموزشگاه هم داره هراموزشگاهی خوب نیس اگه مدرک براتون مهمه اموزشگاه خوب ومعتبر اگه نه فقط یادگیری وخبره شدن میخاین برین وردست بشین اینجوری هزینه اموزشگاه نمیدین و ب صرفه تره