2777
2789
عنوان

همسرم شبیه این آقاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 33 پست

🤤🤤اووووووووووووووووووووووووووووووه چه هلووویی گیرت اووووو مده بپا ندزدنش😃😃😃😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤤🤤اووووووووووووووووووووووووووووووه چه هلووویی گیرت اووووو مده بپا ندزدنش😃😃😃😂😂😂

ای خواهر منم اول مثل تو فکر میکردم .انشالله قسمت خودت از این بهتر شه عزیز دلم

ای خواهر منم اول مثل تو فکر میکردم .انشالله قسمت خودت از این بهتر شه عزیز دلم

مرسی عزیزدلم. دعات به دلم نشست 😍الانم همین جوری فکر کن. چرا میگی اول اینجوری فکر میکردم. 

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
   خداخفت نکنه،،،سمندوووون آخه    

یه بنده خدایی ام به من گفت عین سمندونم عکسشو که دیدم 🤕🤕🤕🤕یعنی برعکس حرف ایشون🤐🤐

قربون تو .تاپیک قبلم گفتم چه مشکلاتی دارم .

😔😔😔😔الهییی. ایشالا حل بشن🤗😍

راست میگه البته .منم گاها دیدم طرف کلی از زیبایی همسرش میگه ولی عکسش خیلی معمولیه

اون ک آره عزیزم،ولی شوهر زیبا هم دردسره،،خدا ب دلت صبر بده این مردم چشم دیدن ندارن فقط بلدن دهن گشادشون واکنن و وررراجی کنن،،آخه یکی نیس بگه به شما چ

اون ک آره عزیزم،ولی شوهر زیبا هم دردسره،،خدا ب دلت صبر بده این مردم چشم دیدن ندارن فقط بلدن دهن گشاد ...

اره بخدا .

مثلا تو مجردیم من عاشق پسر فامیلم بودم .دختر خالم در شرف طلاق بود و هی میگفت این پسر چی داره عاشقشی و... 

بعد فهمیدم خودش داشته بهش پیام میدادهو کم کم بهش چراغ سبز نشون میداده.تازه هنوز مطلقه نبود

سلیقه ایه عمرم خودتم قشنگی و به کسی هم دخلی نداره مهم سلیقه شوهرتون هست من خودم سلیقه ام اینطوره که متضاد خودم خوشم میومد حالا دیگه اتفاقی تقریبا شبیه شدیم و با اینکه سرترم بازم زبون مردم روم درازه چون انقد عمل و جراحی زیاد شده مشخصه که زیبای طبیعی رو ببینن میگن اونیکه زیاده دختر.ولی نه تنها بی توجهی کردم بلکه قطع ارتباط هم کردم