2777
2789
عنوان

همسرم شبیه این آقاس

1251 بازدید | 33 پست

فکر کنم تو سریال ترکی گوزل بازی کرده.

اینم در راستای تاپیک قبلم میذارم چون بعضی گفتن حدودی بگم چه شکلیه .

عکس واقعیشو نمیتونم بذارم به هر حال سایت عمومیه و جای مناسبی برای گذاشتن عکس شخصی نیست .به شخصه اونایی هم که عکسای شخصیشون میذازن باهاشون مخالفم.

میتونم بگم 80 درصد شبیه این بازیگره .

خواهشا اگر از موضوعات تاپیک من اطلاعی ندارید سریع توهین یا حالا هر چیزیکه هم اعصاب شمارو بهم میریزه هم منو ناراحت میکنه نکنید ممنون از همه دوستانی که  راهنماییم کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوزار

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خیلی از نی نی سایتیا رو دیدم میگفتن شوهر شبیه مثلا جرج‌کلونیه اما بعد که عکس خودش رو میذاشتن بیشتر ش ...

دقیقا😂😂😂

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

اسی چه عالی 😍بمونین براهم ..سایشون مستدام ..خداحفظشون کنخ

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
فذای تو عزیز دلم .انشالله که تو هم خوشبخت شی 

مرسی عزیزم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی