2777
2789
عنوان

به نظرتون هدفش چیه؟!

96 بازدید | 12 پست

من سه ساله به یه اقایی دوستم و قرار بود به زودی ازدواج کنیم

ولی بخاطر یه سری موضوعاتی که پیش اومد از هم جدا شدیم تقریبا سه هفته ای میشه

بعد ایشون منو از همه جا بلاک کردن بجز واتس اپ

الان به نظرتون هدفش چیه که از واتس اپ بلاک نکرده؟

میخواد منو چک کنه یعنی یا منتظره من برگردم سمتش؟

و اینکه من با یه اکانت دیگه چکش میکنم میدونم ناراحته که نیستم پیشش و پروفایلای غمگین میذاره

به نظرتون چیکار کنم؟!

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃

نومودونم که  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

خوش خیالی🤔واقعا ب همچین ادمی امید داری

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد یه روزنه امیدی داشته باشه تا باز برگرده خامت کنه، بلاکش کن بره

من اهل بلاک کرذن نیستم

هیچکی رو بلاک نمیکنم

چطور؟

میگم باور کردنش سخته انقد که رفته و دیگه برنمیگرده بعد تو هنوز داری به هین فک میکنی چرا از وات بلاکت نکرده😐الکی فکر و خیال نکن یادش رفته حتی اگه نرفته باشم حاضری با ادمیکه رابطه رو تموم کرده دوباره وارد رابطه شی؟

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
میگم باور کردنش سخته انقد که رفته و دیگه برنمیگرده بعد تو هنوز داری به هین فک میکنی چرا از وات بلاکت ...

نه برنمیگردم😊

نه برنمیگردم😊

آفرین پس چرا میتاپیکی😁چه فعلی