2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بزرگ کردین

128 بازدید | 14 پست

چند دونه بیسکوییت مادر باید تو شیر حل کنیم بدیم به نوزاد هفت ماهه  و اینکه چند وعده در روز بهش بدیم؟با تشکر از عزیزانی که پاسخ میدن

دختر من با بیسکویت رفلاکس میگرفت بدجور

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو تا دونه بیسکوییت مادر داخل شیرش حل میکردم و همراهش حدود ۵ تا دونه بادام که پوست گرفته و سفید شده بودن از داخل چای صاف کن رد میکردم تا کاملا پودر بشه می ریختم داخل همون پستانک با بیسکوییت میخورد. معمولا روزی یکبار.  

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

بنظرت زود نیست بهش داری بیسکوویت میدی؟ نگهدارنده داره بجاش بهش اوت میل بده مثل سرلاکه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بیسکوییت مادر مواد افزدونی داره بیشتر بچه ها بهش حسلسیت نشون میدن رفلاکس

سعی کن خودت چیزی درست کنی که اگه حساسیت داشت بفهمی به کدوم غذاست

مراکز بهداشت یه بروشوری دارن که لیست غذاهای کمکی تو ماه های مختلف 

من دو تا دونه بیسکوییت مادر داخل شیرش حل میکردم و همراهش حدود ۵ تا دونه بادام که پوست گرفته و سفید ش ...

بادام رو از شب قبل خیس کنم؟میتونم با آسیاب پودرش کنم؟

اوت میل چیه؟بیشتر واسم توضیح میدی از کجا میتونم تهیه کنم عزیزم؟

جو دوسر، راحت تو آب غلیظ میشه میشه مثل حلیم، بقالی یا عطاری حتما دارن، بیسکوویت نده زوده 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بادام رو از شب قبل خیس کنم؟میتونم با آسیاب پودرش کنم؟

پوست کن و حدود ۵ دقیقه بریز داخل آب جوش خیلی راحت پوستشو گرفته میشه. بذار خشک شده. بعد از اینکه پوست قهوه ایش رو گرفته خیس هم که باشه راحت میتونی از چای صاف کن ردش کنی. داخل آسیاب برقی ممکنه قطعه بزرگ بمونه. کار راحتی هست امتحان کن.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
جو دوسر، راحت تو آب غلیظ میشه میشه مثل حلیم، بقالی یا عطاری حتما دارن، بیسکوویت نده زوده 

ممنون عزیزم .آخه فرنی و حریره بادام بهش میدم گفتم واسه تنوع یه چیز دیگه هم بخوره

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e