2777
2789

من از ۳ شب بیدارم‌!!! همین چشام سنگین میشه نفسم میگیرخ میخوام خفه شم ! الانه گریه ام دربیاد 😭😭😭 منم سز ام . ۳مهر

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از ۳ شب بیدارم‌!!! همین چشام سنگین میشه نفسم میگیرخ میخوام خفه شم ! الانه گریه ام دربیاد 😭😭😭 م ...

آخرای بارداری خیلی سخته ادم سنگین میشه و به سختی میخوابه.من بین طبیعی و سز موندم،هرکدوم معایا مزایایی داره و سز بیشتر

هرچند من خودمم طبیعی رو ترجیح میدم. ولی بازم نمیدونم منظورتون از تصمیم چیه. چون فکر میکنم تصمیمش با ...

چرا تصمیم‌با خودمونه‌من‌الان تصمیمم سزارینه‌و اوکی شده برام‌بستگی به بیمارستانت داره

الان حتی بیمارستان‌های خصوصی با ضرب و زور و زیرمیزی به دکتر سز قبول میکنن!

ناچاریم تن بدیم به طبیعی😁

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
چرا تصمیم‌با خودمونه‌من‌الان تصمیمم سزارینه‌و اوکی شده برام‌بستگی به بیمارستانت داره

یعنی دکتر و بیمارستان به راحتی قبول کردن برات سز بنویسن؟یا زیرمیزی به دکتر؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
هرچند من خودمم طبیعی رو ترجیح میدم. ولی بازم نمیدونم منظورتون از تصمیم چیه. چون فکر میکنم تصمیمش با ...

من طبیعی میخوام ولی شوهرم میگه نه برو سز چون بدنت ضعیفه یه موقع یه اتفاقی میفته.الان اکثرا خودشون میگن که من سزارین میخوام

من طبیعی میخوام ولی شوهرم میگه نه برو سز چون بدنت ضعیفه یه موقع یه اتفاقی میفته.الان اکثرا خودشون می ...

آره اما تا به دکتر دستمزد جداگانه ندی،قبول نمیکنه سزارین کنه

الان اکثر دکترها دستمزد میخوان تا قبول کنن سز کنن