2777
2789
عنوان

رنگ و مش خوشکل

261 بازدید | 23 پست

فردا میخوام موهامو رنگ و مش کنم به نظرتون چه رنگی خوبه؟ یا اگه عکس داری بزارید

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

من سبک‌های دخترونه دوس دارم. اینو انتخاب کردم بعد  کرونا این لایتو درارم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترکیب متالیک و نقره ای زدم معرکه شد

سلام عکس ممنون

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

[QUOTE=155672306]من سبک‌های دخترونه دوس دارم. اینو انتخاب کردم بعد  کرونا این لایتو در[/QUOTE

منم موهام تا رو شونه هامه دوس دارم خوشکل بشه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
[QUOTE=155672306]من سبک‌های دخترونه دوس دارم. اینو انتخاب کردم بعد  کرونا این لایتو در[/QUOTE ...

زیادی روشن نکن ک هم پشیمون نشی هم موهات اسیب نبینه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سلام .. عکس از پشت موهام ندارم .. از جلو هم مشخص نیست زیاد تو عکس

ااا کلن این رنگی ک گفتین عکس نتی یا نمونشو هم ندارین؟

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
زیادی روشن نکن ک هم پشیمون نشی هم موهات اسیب نبینه

زیاد نه ولی دوس دارم ی کم تغییر بکنم