2777
2789
عنوان

چرا من روز تخمک گذاریم همش می افته تو روزای اول و آخر ماه قمری!!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 53 پست
ببین من روز اول و وسط و آخرماه قمری وشنیدم‌ ولی حدیث امام صادق درمورد قمردرعقرب اینه ک صدقه بدید رف ...

نمیدونم 

منم با توجه به گفته شما و گفته مرجع تقلیدم اقدام میکنم 

ولی توی کتاب ریحانه بهشتی گفته شده بخدا!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی گیر این موصوع بودم کاری به تخمک گداریت نداشته باش هر موقع تونستی  و قمر در عقرب نبود ا ...

تخمک گذاری مهمه که!چطور کاری نداشته باشم؟؟؟

انشالله که اینطور میگی باشه

نه این طور نیست که....دیگه این که تو این روزها توصیه نشده هم حتما یه حکمتی داره

ینی تو اون تاریخا رابطه نداشته باشن یا نطفه تشکیل نشه؟

اخه اگه نطفه باشه از کجا میدونن اونروز حتما این اتفاق میافته و نطفه تشکیل میشه شاید نشه!

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
پسر و دخترش مهم نیس برام  بچه اولمه چطوری قبل و بعد تخمک گذاری؟؟ متوجه نشدم دقیق!!!

اگر سیکلت ۲۸روزس از روز نه ده یازده و دوازده سیزده اقدام کن روز چهاردهم ک تخمک گذاریته به خاطر این مسایل نمیتونی اقدام کنی نکن پانزدهم شانزدهم و هفدهم و هجدهم و نوزدهم هم اقدام داشته باش

یعنی چی بچه توش درومد؟؟ متوجه نشدم؟؟؟

منظورم اینکه خیلی بچه  آرومی بووود گریه نمیکرد و شبا نخوابه ...الان ماشااله شیطون شده ولی واقعا به نماز و قرآن علاقه نشون میده خوشحالم به آیندش امیدوارم

اگر سیکلت ۲۸روزس از روز نه ده یازده و دوازده سیزده اقدام کن روز چهاردهم ک تخمک گذاریته به خاطر این م ...

مرسی عزیزم از توضیحت 

اره میخوام همین کارو کنم 

ولی شانسم همون ۲ روزش قمر در عقربه !

۲روز دیگش اول و آخر ماه قمریه!!!

دیگه چی میمونه؟؟🤣🤣

گیر منم رو همین بود بیشتر!!!

منظورم اینکه خیلی بچه  آرومی بووود گریه نمیکرد و شبا نخوابه ...الان ماشااله شیطون شده ولی واقعا ...

ای جااانم خدا حفظش کنه برات عزیزم 

آرزوی قلبی منم همینه 

برای منم دعا کن که تو روزهایی که میتونم اقدام داشته باشم بگیره و همچین بچه ای قسمتم شه🙏🙏