2777
2789

اگه شخصی یه ملک مثل باغ یاخونه روکه سندنداره قولنامه ای به یه نفربجزاعضای خانواده بخوادببخشه که بعدازفوتش دست همین شخص باشه اعتبارداره.؟؟خانواده اش نمیتونندبعدازفوت اقدام کنن؟؟

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

یعنی تازمانی زنده ست دست خودش باشه بعدازفوتش به همونی که قولنامه نوشته برسه.درواقع بخشیده

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوشوی من املاک داره میگه حتی اگه دست نویس هم داشته باشه ک شاهد امضا کرده قبوله...مثل اینکه هدی ...

ممنون دوستم متن قولنامه روچطوربایدبنویسه

عزیزم شوشوی من املاک داره میگه حتی اگه دست نویس هم داشته باشه ک شاهد امضا کرده قبوله...مثل اینکه هدی ...

ببخشید میشه یسوال بپرسی ازشوهرتون

مایه زمین گرفتیم یسال پیش سرمون کلاه گذاشتن شالیزار به جای مسکونی بهمون فروختن الان ماباید چیکارکنیم 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
ببخشید میشه یسوال بپرسی ازشوهرتون مایه زمین گرفتیم یسال پیش سرمون کلاه گذاشتن شالیزار به جای مسکونی ...

بله شما حق فسخ رو دارید ...چون فروشنده کاربری زراعی داشته ولی ب اسم مسکونی در صورتی ک در قولنامه قید شده ک زمین مسکونیه..یک کار رایج و اشتباه اینه قبل خرید هر ملکی حتما استعلام دهیاری ـ.یا شهرداری ..وابسته ب منطقه رو در بیارید...ولی میتونید از طریق مشاور املاک زیربطاقدام کنید قبول نکردن از طریق دادگاه...