اگه شخصی یه ملک مثل باغ یاخونه روکه سندنداره قولنامه ای به یه نفربجزاعضای خانواده بخوادببخشه که بعدازفوتش دست همین شخص باشه اعتبارداره.؟؟خانواده اش نمیتونندبعدازفوت اقدام کنن؟؟
کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید میشه یسوال بپرسی ازشوهرتون مایه زمین گرفتیم یسال پیش سرمون کلاه گذاشتن شالیزار به جای مسکونی ...
بله شما حق فسخ رو دارید ...چون فروشنده کاربری زراعی داشته ولی ب اسم مسکونی در صورتی ک در قولنامه قید شده ک زمین مسکونیه..یک کار رایج و اشتباه اینه قبل خرید هر ملکی حتما استعلام دهیاری ـ.یا شهرداری ..وابسته ب منطقه رو در بیارید...ولی میتونید از طریق مشاور املاک زیربطاقدام کنید قبول نکردن از طریق دادگاه...