2777
2789
عنوان

بابای من خیلی مظلومه

552 بازدید | 22 پست

از خدا میخوام مریضیات بیاد برا دخترت پدرم 

بابا خیلی دوستدارم چرا اینقد مطلومی تو 

بابایی منو ببخش واسه تموم نافرمانی هام قربون دستای لرزونت بشم 😭😭😭😭من پیش دردت بشم عمرم وجودم همیشه باش لطفا خدا جون همیشه باشه سالم هم باشه ❤️

الهی ننه بابای همتون سالم باشن و عمر طولانی داشته باشن همچنین ننه بابا من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

خدابرات حفظش کنه خدامامان منم برام حفظ کنه هیچوقت محتاج هیچکسش جز خدا نکنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

خدا سایه همه پدرها رو رو سر بچه ها مخصوصا ما دخترها حفظ کنه

منم‌بابام قلبمه...شوهرمم حسودی می کنه هنوووز که هنوووزه😁

این حرفها رو به خود پدرتون هم زدید؟؟

یا دادید این نوشته تون رو بخونن؟؟

حتمااا این کار رو بکنید

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بابای منم دستاش میلرزه .همیشه جون کنده برامون .هنوزم هر روز زنگ میزنه به من میگه دخترم چی میخوای من بیرونم بخرم ؟

میگه تو با دوتا بچه خرید سخته برات)شوهرم دیر میاد خرید خونه با منه).

یه وقتایی که هیچی نمیگم بخره به ماماانم میگه چرا سپید روش نگیشه به من بگه نیازاشو؟

دوست داره همبشه بگم فلان چیزو بخر برام. خسته نمیشن چرا از خدمت به بچه هاشون.

خدایا هیچ وفت اینا رو از ما نگیر .هیچوقت

خدا سایه همه پدرها رو رو سر بچه ها مخصوصا ما دخترها حفظ کنه این خرفها رو به خود پدرتون هم زدید؟؟ ...

اره گفتم میگم استوری میزارم گاهی میبینه الان دلم تنگش شد عکسشو دییدم با اون چهره مظلومس