2777
2789
عنوان

اسهال نوزاد دوماهه

1354 بازدید | 7 پست

سلام

بچه ها پسرم ۲ ماهشه دقیقا ،هم شیر خودم رو میخوره هم شیرخشک ،همیشه در روز ۳تا۴ بار مدفوع داشت امروز از صبح تقریبا دوبرابر شده و ولی رنگ و غلظت اش مثل همیشه است و توی هر مقدارش خیلی کمتره،هیچ علائم دیگه ای هم نداره،به نظرتان اسهال شده بچم؟لطفا راهنمایی کنید .ممنون

نه .اسهال که معلومه نگران نشو

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال میشه بگید چه علائمی داره ؟مثلا رنگش تغییر میکنه یا همراه باتب

اسهال ببخشید شل و آبکیه اگر مثل همیشه است منتها تعداد دفعاتش زیاده اسهال نیست . شاید به خاطر شیرخشکشه یا شما چیزی خوردی که اینطور شده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
اسهال ببخشید شل و آبکیه اگر مثل همیشه است منتها تعداد دفعاتش زیاده اسهال نیست . شاید به خاطر شیرخشکش ...

امروز مهمون داشتم نتونستم شیر خودم رو بدم تقریبا همش شیر خشک خورد

امروز مهمون داشتم نتونستم شیر خودم رو بدم تقریبا همش شیر خشک خورد

اشکال نداره شاید به خاطر تغییر غذاش بوده پس. بد به دلت راه نده. منم مهمون داشتم چون فرصت نمیکردم یک ساعت بشینم پای شیر دادن مجبور بودم کل روز شیرخشک بدم . متاسفم برای اونطور مهمونا

عزیزم بچه ی من از سه ماه و نیمگی حساسیت پیدا کرد به پروتئین گاوی ، اولش با تغییر تعداد مدفوعش شروع شد یعنی شد روزی شش هفت بار اونم شل و آبکی ، برای دو هفته ادامه داشت و نهایت شیرخشکشو عوض کردیم و خودم لبنیات رو کامل گذاشتم کنار تا خوب شد ، ایشالاه که بچه ی شما چیزیش نباشه ولی دقت کن به مدفوعش که خون نباشه داخلش و اینکه خودت یه چند روز شیر و لبنیات نخور ببین بهتر میشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞