یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من مشکل نازایی دارم باردار نمیشم دکتر اب پاکی ریخته رو دستم زیر تیکرم دلیلشو نوشتم ولی اگه خ ...
بله متوجه شدم خیلی ناراحت شدم نه بخاطر حرف دکترت که بخاطر حال دلت.. کاملا درکت میکنم ولی تجربه به من ثابت کرد فقققققط خدا باید بخواد. از ته دلم برات اولاد صالح و سالم و همه چی تموم از خدا میخوام امیدوارم بزودی تو همین تاپیک مامان شدنتو بهم خبر بدی
اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
موقع زایمان منو دعا کن خانومی حس خوبی بهت دارم مطمئنم خدا صداتو میشنوه ان شاالله نی نی تو سالم بغ ...
قربونت برم لطف داری چشم حتما ولی من خودم بشدت محتاج دعام بخاطر ی سری مشکلات رحمی زایمان های ریسکی دارم دیشب پیش دکترم بودم از ترس چقدر گریه کردم تو خلوتم ولی به روی کسی نمیارم اطرافیانم نگران تر نشن توروخدا برام دعا کنید
اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...