شادی همه اموات واموات خودت ومادرم ودوستم صلوات.....اگه دوست داشتی حمد وسوره هم بخون
ونماز لیله دفن هم ثواب داره بخـونی
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
ببین این مدل تاپیک زدن فقططططط اعصاب کاربرا رو خرد میکنه.مبهم و گنگ .اخه یعنی چی عنوان سوم شخص هیچ توضیحی تو متن و پست اول نیست من که رفتم ولی خواهشا عوض بشید یه کم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبحالش حتما خیلی ادم خوبی بوده که این حالت از مرگ نصیبش شده
بله خیلییی مومن وبا خدابود همیشه نمازش اول وقت
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری