2777
2789
عنوان

پدرم موقع ازدواج روانیمون میکنه

200 بازدید | 7 پست

سلام نی نی سایتیا

با آقایی سه ماهه در حال شناخت برای ازدواجیم!

قبل از اینکه بیاد خواستگاری آقام همش میگفت این ازدواج آخرو عاقبت نداره و اجازه نمیداد بیان خواستگاری!مدام توی دلمو خالی میکرد تا اینکه بلاخره اجازه داد که واسه خواستگاری بیان!وقتی اومدن جلوی اونا خیلی خوب برخورد کرد و همون جلسه اول رضایتشو اعلام کردو گفت من که راضیم!همین باعث شد که آقا پسر فکر کنه من از طرف خودم میگفتم که پدرم راضی نیست!ولی خبر نداشت بعد از خواستگاری دوباره آقام داره اذیتم میکنه و توی دلمو خالی میکنه!یوقتایی عصبی میشمو جوابشو میدم و همین باعث میشه بیشتر عذاب وجدان بگیرم و توی دلم خالی بشه😔 آقام این کارو با خواهرم هم کرد و همین باعث شد دامادمون همیشه از آقام کینه داشته باشه،خدایی خیلی اذیتشون کرد قبل از ازدواج!صد بار اشکمو درآورده،همش نفوس بد میزنه!واقعا پسر خوبیه،دامادمونم خیلی خوب بود و خوب میشناختیمش ولی اوووونقدر اذیت کرد که کینه گرفت!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرتون اضطراب دارن بهتره برن پیش مشاور

متاسفانه ما هم تو خانواده اینجور افراد رو داریم وباعث شده من وخواهرم مجرد بمونیم  البته تجربه تلخ ازدواج ناموفق و طلاق من تو این حسشون بی تاثیر نیست

🥰🥰😇😇😇
ب مادرت بگو با آقات صحبت کنه گلم

اصلا منطق نداره!به شدت عاشق مخالفته،توی فامیل این اخلاقش معروفه،اینکه همیشه نظر مخالف میده

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
پدرتون اضطراب دارن بهتره برن پیش مشاور متاسفانه ما هم تو خانواده اینجور افراد رو داریم وباعث شده من ...

به مشاوره اعتقاد نداره!خیلی هم بد دهنی میکنه!همش پشت سر نامزدم فحش میده😔اصلا از خدا نمیترسه انگار

به مشاوره اعتقاد نداره!خیلی هم بد دهنی میکنه!همش پشت سر نامزدم فحش میده😔اصلا از خدا نمیترسه انگار

آخی عزیزم

اعصابشون ضعیفه 

سعی کنین باب میلش رفتار کنید واعتمادشو جلب کنید باهاش لج نکن اصلا با سیاست میشه اینجور آدما رو هدایت کرد از مادتون کمک بگیرید

دعاهای زیادی تونت هست میتونید استفاده کنید

🥰🥰😇😇😇