2777
2789

شات پیاماشو گزاشتم ..از روز جمعه ک دعواکردیم  تا الان 

ن من زنگ زدم‌ن اون ن پیامی ن هیچی ...

بازدید واتساپش رو بسته روز دعوا چون شب قبلش گف شبا چرا تا دیر وقت انلاینی منم گفتم توچرا چکم‌میکنی اونم بست ...

تا امروز چکش میکردم میدیم هی بازدید رو باز میکنه هی میبنده ....

امشب من با دوتا اکانتم انلاین بودم همزمان دیدم هر دو رو بلاک کرد ...

چ کنم بنظرتون ..فک میکنم خیلی حرصش گرفته

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی فقط😁

حس میکنم همین سوختش بهم‌گفته بود دووم نمیاری دوری و دلتنگی منو نهایت دوروز بتونی ولی من از روز جمعه استقامت کردم😂😂

عقد هستین این رفتارا اصلا عادی نیست، خودتون بهتر میدونید همسرتون چطور هستن و آینده چطوره در کنارایشون،تصمیم با خودتونه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
همینجوری ادامه بده  اصلا پیام وزنگ نزن تا خودش پا پیش بزاره تو بری باید تا آخرهراشتباهی کرد تو ...

اون ک فعلا داره بدتر میکنه بلاکم کرد از همه😂😂😂

سر چی قهر کرده پس....شاید میخاد نازشو بکشی

الکی الکی ازم عکس خواس بعد گف تپل شدی درحالی ک قبلا دوس داش چاق شم ...

اونم قدم ۱۶۹

۸ وزنم ۵۸

بعد دوریم از هم گف دور کمرت چنده نگفتم گفتم‌چطو گف میخام بدونم چقد جا داری واس چاقی یا لاغری 

گفتم از نظر خودم و اطرافیام رو فرمم متناسب متناسب نیازی نیس بیشتز چاق شم یا لاغر 

گف من مهم ترم‌گفتم هر وق دیدی نظرتو بگو همون کارو میکنم باب دلت گف شاید نریدم حسرت نمونه رو دلم گفتم‌میبینی خلاصه گف تو منظورت همین بود ک نمیبینم .چون همیشه بحث طلاقه مامانم اصراز داره سر همین قهر کرد 

اخرشبم‌هرچی پرسیدم‌چیشده شروع کرد گف تو بیشعوری تو عددی نیستی تو ندید بدیدی فلان و ....