2777
2789
عنوان

زندگی خارج

163 بازدید | 14 پست

سلام بچها 

بنظرتون با شوهری که همش فکرش به خارج رفتنه و داره افسردگی میگیره چه کنم؟

بخدا خسته شدم انگار داره تو جهنم زندگی میکنه

منم میدونم زندگی اینجا سخته ولی نمیخوام خانوادمو ترک کنم

شما جای من بودید چ میکردید؟

اصلا شما همچین تجربه ای نداشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش میکنم کاملاااااااا منم دو سال بیشتر اینجا بمونم خودکشی میکنم

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

خب بگو بریم😁. رفتن که به همین راحتی نیس . البته اگه وضع مالیتون توپه که هیچی راحت میشه رفت... ولی به نظرم باید خانواده خودت در الویت باشه برات نه خانواده پدرت

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

وای من دنبال یکی میگردم که من و ببره بعد تو داری مخالفت میکنی اینجا چی دارع دل خوش کردی فقط خانوادت ک اولیت نیستم شادی و آرمش و آزادی خودت مهم ترن

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
اگه پول و شرایط دارید چرا که نه؟

چرا که زیاده

من بنظرم کسی ک نمیتونه احساس خوشحالی کنه آسمون واسش همه جا یه رنگه

بعدم گفتنش راحته در عمل خیلی سخته

تو فکر کن عزیزترین کسانت رو بگذاری و بری غربت 

من اصلا ادمی نیستم ک بتونم غربت و تحمل کنم

خب بگو بریم😁. رفتن که به همین راحتی نیس . البته اگه وضع مالیتون توپه که هیچی راحت میشه رفت... ولی ب ...

از اشناهامون زیاد رفتن راه و روشش دستمونه..

دقیقا طرز فکر تورو دارم و خانوادمو خیلی دوست دارم

یعنی فکر کردن به اینکه برای چند درصد اسایش بیشتر همشونو ول کنم برم اصلا بی معنیه واسم