2777
2789
عنوان

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 124 پست
یا امام حسین(ع) کمکم کن این هفته بفهمم باردارم خسته شدم از انتظار ی بچه ی سالم و صالح و خوشگل نصیبم ...

نمیدونم چرا اشکم دراومد از ته دلم برات دعا کردم . ان شاءالله با نی نی خوشگلت بری و دست به سینه به آقا سلام بدی و اشک شوق بریزی ❤

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
ان شاءالله که دوباره از نزدیک ببینی ❤❤❤ بهشت من تماشای روی حسین است ، جمله قشنگیه مگه نه ؟😍

عالیه😭😭😭😭

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم  ان شاالله شما هم حاجت روا بشین

این لینک یه مداحیه گوش کن تورو خدا دلت شکست برای همه افرادی که زیر این تایپیک التماس دعا داشتن دعا کن بخصوص برای باردار شدن 

http://tabamusic.com/بهشتم-حسین-محمد-حسین-پویانفر/

دلم گرفته اینو دیدم گریه کردم بهتر شدم باید معجزه ای بسود تا دلم باز دلم دل بسود 😔❤

قدر اشکاتو بدون و دعا کن ❤❤ و هرچی دلت میخواد از آقا امام حسین بگیر ❤ مداحی بالا رو هم دان کن دلت شکست برای دوستان دعا کن 

این لینک یه مداحیه گوش کن تورو خدا دلت شکست برای همه افرادی که زیر این تایپیک التماس دعا داشتن دعا ک ...

ميشه اگ توي واتساپ گروهيي سراغ داريد ك متن راجب خدا و سخن ناب اسلامي توش ميزارن لينكشو برام بزاريد 

ممنون ميشم اگ داريد 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام  ❤

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

خدایابه حرمت خون حسین(ع) همه ی ماروحاجت رواکن،خدایاعاقبت بخیرمون کن،خدایادعای خیرپدرومادرهمیشه بدرقه ی راهمون باشه دچارعاق والدین نشیم،بهمون فرزندانی سالم وصالح عطاکن،به مالمون برکت بده وهمه ی بیماراشفاپیداکنن،زوجامون باهم خوشبخت وشادباشن،اقاجان امام حسین همه ی ماروطلب کن بیاییم پابوست،برامون دعای خیرکن اقاجان😭

لطفالایک نکنید،ممنون
خدایابه حرمت خون حسین(ع) همه ی ماروحاجت رواکن،خدایاعاقبت بخیرمون کن،خدایادعای خیرپدرومادرهمیشه بدرقه ...

یه دعای جامع و کامل 😍😍😍😍