2777
2789
عنوان

کار برای خانما

86 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم وقتتون بخیر. من عمران خوندم مقطع لیسانس. و ۲۷ سالمه. ی کارای غیر مرتبط با رشتم میکردم ولی حالا دوس دارم ی کاری داشته باشم که خیلی نیاز به حضور فیزیکی نداشته باشه ک زمانی ک بچه داشته باشمم بتونم انجام بدم.شما چ شغلی پیشنهاد میدین؟ جز بوری. ی کار هنری طور بیشتر دوس دارم. ولی خب سرمایه زیادی نخواد همون اول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به مقاله نویسی علاقه دارید با کمی مطالعه میتونید برای وبسایتها مقاله تولید کنید

بهش میگن تولید محتوا

اگر حوصلشو داشتین این مقاله رو یک نگاهی بندازین شاید کمکی کرد

https://forum.konkoorclub.com/post/383_یک-کار-مناسب-برای-کسانیکه-در-خانه-بیکار-هستن-و-دنبال-شغل-امن-در-محیط-خانه-هستند.html

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
شما تو این زمینه کاری انجام دادین؟ بازار کارش چطوره

سلام عزیزم اگر  مشهد زندگی می کنی و هنوز دنبال کار هستی درخواست دوستی به من بده تا برات یک کار خوب و حلال و با درآمد بالا معرفی کنم.

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.