2777
2789

من اطرافم انسانهای بسیار مومن رو میبینم که روشون میشه قسم خورد ولی اونا موفع نماز لاک دارن و بعضا خیلیاشون کاشت ناخن هم دارن و میگن این ربطی به نماز و وضو نداره و هزاران دلیل میارن من خودم انسان خیلییییییییی مومنی نیستم اما تا جایی که در توانم باشم اصول رو رعایت میکنم و کوتاهی نمیکنم دروغ چرا کاشت ناخن هم خیلی دوست دارم اما احساس میکنم اگه اینکارو انجام بدم خدا باهام قهر میکنه و از اینجور مباحث عذاب وجدانی میاد تو سرم ولی اگه یه روز یکی بگه ۱۰۰٪ ایرادی نداره فرداش میرم کاشت انجام میدم چون نماز میخونم نمیخوام کارم بیهوده بشه شما ها چی فکر میکنین کاشت انجام دادین ؟ دلایل شخصیتون چیه واسه مسائل دینی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلت میگه که کاشت نداشته باشی و اینجوری باشی پس اینجوری باش الکی دنبال حرف و بحث نباش چون هرکسی واسه خودش دلایلی داره.با خدا جوری ارتباط برقرار کن که دلت میگه

اگر کسی گفت وضوی جبیره بگیری اشکال نداره نبلید قبول کنی چون وضوی جبیره برای زخم و شکستگی هست 

کاشت ناخن و لاک مانع رسیدن ابه و وضو اشتباهه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

عزیزم اونایی که میگن کاشت ربطی نداره به نماز و... 

شما هم در جواب بگو خود خدا گفته هنگام وضو حتی نباید یه نقطه از بدن چیزی باشه که باعث بشه آب بهش نخوره 

به نظرم اینطور افراد فقط کارشونو توجیه میکنن هیچی از دین و اسلام نمیدونن

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
خدا کجا گفته لاک نزنین تازه اون موقع ها لاک نبوده زنها همه حنا داشتن رو ناخن هاشون 

حنا فرق میکنه

خدا کلی گفتن..... هرجرمی که باعث نرسیدن اب به دست و ناخن بشه... وضو باطله

من لاک دارم نمازم گاهی میخونم دلیلشم اینه لاک و غسل ربطی بهم ندارن وقتی مدام میرم حموم و بخودم میرسم پس خللی برای من ایجاد نمیکنه بخاطر غسل حموم نمیرم بخاطرخودم میرم حالا گاهیم میگم نیت غسل تو حموم نیاز بشه ولی بالاک

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

من در مورد اندازه ایمان و مومن بودن دیگران نمبتونم نظری بدم

اما در مورد کاشت ناخن اینو میدونم که مانع از رسیدن اب هست و برای وضو و غسل اشکال داره و کسی که وضو و غسلش اشکال داره نمازش و روزه اش ازش قبول نمیشه و چون نماز جزء واجبات پس کاشت ناخن اشکال شرعی داره

خدا کجا گفته لاک نزنین تازه اون موقع ها لاک نبوده زنها همه حنا داشتن رو ناخن هاشون 

خدا نگفته لاک نزنین ولی برای نماز نباید زد 

حنا حالت گیاهی داره و مانع نیس 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده