2777
2789

سلام دوستان. ما با اختلاف طبقاتی زیادی ازدواج کردیم. خانواده من خیلی از هر نظر بالاتر هستن. پدر من سرمایه زیادی به شوهرم داد تا کار کنه اما بخاطر گرونا . قیمت دلار کار دچار رکود شد و خوابید. خانوادم خیلی نجیبن.و اصلا به رومون نیاوردن اما امروز پدرم درباره تکلیف پولها و کار پرسید و من از خجالت آب شدم. شوهرم پسر خوبیه اما اینجور وقتها که خجالتم میده ازش بدم میاد همچنین خانوادش...

البته اون مقصر نبوده این وسط اما اینکه چرا پدر من باید پیشقدم بشه برا سروسامون گرفتن زندگیمون بجای خانواده اون و این بدشانسی در کار خیلی شرمندم میکنه

کسی مثل من بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ک......برو دست باباتم ببوس ارزوی همچین پدری و دارم

منم بابت همین انقدر خجالت زده ام. شرمنده خوبیایی هستم.که وظیفه نداشته بکنه اما کرده و بی جواب مونده و در عوض اونا عین سنگ...

منم مخالف بود با این تفاوت که سطح طبقاتی ما پایین تر بود!!! ایرادای الکی میورد!!!!نظرش هم اینه دختر ...

باور کن اونجوری که پدرت گرفته شاید اذیت شی اما خوشبختتر میشی

منکه به این نتیجه رسیدم. اونایی که پدر پشتشونو خالی میکنه شوهر بیشتر زندگیو جمع میگنه

باور کن اونجوری که پدرت گرفته شاید اذیت شی اما خوشبختتر میشی منکه به این نتیجه رسیدم. اونایی که پدر ...

عزیزم من اگه پدر خوب و محترمی داشتم مث بابات اصلا شوهر نمیکردم میموندم جفتش

هر چی هم اون میگفت میگفتم چشم