2777
2789
عنوان

من خیلی غیبت میکنم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست

فکر کن جلو شوهرت چقدر بی کلاس به نظر میای من در مورد مسائل سیاسی اقتصادی اجتماعی حرف میزنم باهاش یا زندگی خودمونو تحلیل میکنیم کم پیش میاد حرف کسی رو بزنیم خیلی چیپ هست به نظرم کتاب بخون شب که میاد براش تعریف کن کم کم دیدت باز میشه

استارتر جان ببخشید عزیزم بااجازت خانوما کسی هست فقط امروز برام چله بگیره روز اخر پریودمه دوستک برام ...

نمازاش میخونم برات

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پس بقیشو چیکار کنم

فقط نماز نمیتونی بخونی بقیه اش خودتون بخونید

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
فقط نماز نمیتونی بخونی بقیه اش خودتون بخونید

منظورم چجوری بهم دیگه بگیم نمازاشو من الان شروع کنم چجوری بگم اون لحظه بخونی؟

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
چجوری بهم اطلاع بدیم باید همون لحظه خونده بشه

حدودا بگید ساعت شروع میکنید من یک ربع بعدش نمازشو میخونم 

منظورم چجوری بهم دیگه بگیم نمازاشو من الان شروع کنم چجوری بگم اون لحظه بخونی؟

حدوا ساعت چند شروع میکنید من تو نی نی سایت میام خب

من الان شروع میکنم 

چهله زیارت عاشورا هست باید تا افتاب نرفته خونده باشید

من الان شروع میکنم 

منم رفتم وضو بگیرم یک ربع دیگه دو رکعت نماز میخونم

خانوم با کلاس  حیف حال ندارم اسکرین تاپیکاتو‌بذارم یکدونه از تاپیکات فقط راجع به این موضوعه ک ...

بله اگه خونده باشی نوشتم که متوجه عواقبش شدم و توبه کردم. الانم هرکی رو ببینم بهش میگم غیبت نکن که پشیمونی میاره. ضمنا کامل بخون تاپیک منو تا ببینی ننوشتم کسی رو با کسی بد کردم. تاپیک من‌راجب توبه از غیبت بوده. چشماتو باز کن تا یه روزی نیفتی به التماس واسه حلالیت گرفتن بخاطر تهمتی که بهم زدی. متاسفم برات

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
چهله زیارت عاشورا هست باید تا افتاب نرفته خونده باشید

الان اگ میشه بخونید دو رکعتو سریع خوندم

دوباره پیام میدم میگم بخونید دومین دو رکعتو

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
خانوم با کلاس  حیف حال ندارم اسکرین تاپیکاتو‌بذارم یکدونه از تاپیکات فقط راجع به این موضوعه ک ...

اسکرین شات هم حتما بگیر و بذار تا همه ببینن تاپیک من راجب توبه کردن از غیبت بوده و دوستانم راهکارهای خوبی دادن برای توبه و حلالیت گرفتن.  حال ندارم بهانه ست. تو کارت همینه, تنها تاپیکی که زدی اسکرین شات از تاپیک یکی دیگه ست. امیدوارم سرگرمی مفیدی پیدا کنی که رشد معنوی پیدا کنی. خیلی دلم سوخت برات

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
الان اگ میشه بخونید دو رکعتو سریع خوندم دوباره پیام میدم میگم بخونید دومین دو رکعتو

خوندم