2777
2789

من به دعا اینا اعتقاد ندارم ولی به قانون جذب اعتقاد دارم نگو خواستگار میخوام بگو میخوام امسال عروس شم 

منم دلم میخواد ازدواج کنم یه مدت چله اینا گرفتم ولی خواستگارام بدرد نخور بودن ، عید دعا کردم جمع خانوادمون شیش نفره شه سال دیگه یه نفر تو خانوادمون اضافه شه ابجیم زایید شیش نفر شدیم حالا من منظورم شوهر بود 😒به یه ماه نکشید خبر بارداریو اضافه شدن یه جمع تو خانواده خلاصه مواظب دعا کردنات باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به دعا اینا اعتقاد ندارم ولی به قانون جذب اعتقاد دارم نگو خواستگار میخوام بگو میخوام امسال عروس ش ...

😂😂😂😑😐ینی چی چجور جذب کنم

دعاکردنتون چجور بودینی هرروز دعاکیکردید تلقین میکردین؟؟

😂😂😂😑😐ینی چی چجور جذب کنم دعاکردنتون چجور بودینی هرروز دعاکیکردید تلقین میکردین؟؟

اولا که قبل دعا کردن همیشه استغفار کن که پاک شی ، ذکر استغفرالله صد تا یا هر چند تا بگو که اگه گناهی هست باعث میشه آرزوت براورده نشه برداشته شه من یه دوستی داشتم یه بار سقط کرده بود دیگه باردار نشد دکترو دعا نویسو همه چی رفت گفتم استغفار کن شاید خدا ازینکه سقط کردی ناراحته که حرفت به گوشش نمیرسه خلاصه جواب داد باردار شد

اول که استغفار دوم فرشته ی عشق واسش نامه بنویس ازش نشونه بخواه خودتو تصور کن که با عشقتی مشخصاتشو بنویس دوس داری شخصیتش قیافش چیجور باشه عمیقا از ته دلت از فرشته عشق بخواه یکم در موردش تو نت سرچ کن کامل توضیح دادن

اولا که قبل دعا کردن همیشه استغفار کن که پاک شی ، ذکر استغفرالله صد تا یا هر چند تا بگو که اگه گناهی ...

چجور استغفاری دوستت انحام داد مثلا ختم گرفت  فقط ذکر استغفرالله رو گفت؟نمازخون بود؟منم میخاستم ختم 30هزارتاییشوبگیرم گفتم نمازخون نیستم بی اثره

چجور استغفاری دوستت انحام داد مثلا ختم گرفت  فقط ذکر استغفرالله رو گفت؟نمازخون بود؟منم میخاستم ...

ربطی به نماز خون بودن نداره از ته دلت پشیمون باش اگه گناهی کردی مثلا کسی رو بابت ازدواجش مسخره کردی یا این چیزا یا گناهی که باعث شده ازدواجت تاخییر بیوفته 

اصلا کاری به نمازو اینا نداشته باش همون ذکر استغفرالله ربی و اتوبه الیه