2777
2789

شوهرم انگورزیادی گرفته .ب نظرتون مربا درست کنم یا کشمش؟؟اگه مربا درست کنم چون جوشیده میشه ب نظرتون حرامه ؟

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
شیره بگیر ازش خیلیم خاصیت داره 

میشه طرز تهیشو بگی گلم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه طرز تهیشو بگی گلم

والا من تا حالا درست نکردم ولی میگن با خاک رس این کارو میکنن زحمت داره ولی مقویه مخصوصا برای کم خونی

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
والا من تا حالا درست نکردم ولی میگن با خاک رس این کارو میکنن زحمت داره ولی مقویه مخصوصا برای کم خونی

مرسی عزیزم

تو گوگل سرچ کن من بلند نیستم بخوام راهنماییت کنم

سرچ کردم گفت جوشوندنش حرامه مگه اینکه  دو سومش تبخیر بشه.مرسی خانمی